Celebrity News

Stižu rode: Gagi Jovanović će postati deda! Čestitamo!

Glumica Anđela Jovanović trudna

Stižu rode: Gagi Jovanović će postati deda! Čestitamo!

Instagram Andjela Jovanovic

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš uskoro će postati roditelji.

Marija Mlađen /ATAImages

 

Izvori bliski bračnom paru navode da je glumica u četvrtom mesecu trudnoće, kao i da u porodici vlada velika radost zbog te vesti.

Pročitajte: Ni godinu dana od venčanja Anđela Jovanović i Mihail Dudaš slave: Kruna ljubavi je tu (FOTO)

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš venčali su se prošlog juna, pod vedrim nebom, na imanju u Vojvodini. U prisustvu porodice, prijatelja i kumova na najlepši način krunisali su višegodišnju ljubav.

Glumica i atletičar, osvajač brojnih najviših odličja, prvu zajedničku kafu popili su 2020. godine, a nije im trebalo mnogo vremena da shvate da su rođeni jedno za drugo. Ubrzo su počeli da žive pod istim krovom, ali i da planiraju zajedničku budućnost.

Anđelu je do oltara ispratio njen otac, proslavljeni glumac Dragan Gagi Jovanović, a ona je o tom činu pričala za HELLO!.

- Moram priznati da se Dragan u početku protivio toj ideji, smatrao je da je to američki običaj, pa zašto bismo mi to radili. Onda sam mu objasnila da želim da me moj tata, koji je trideset godina bio najvažniji muškarac u mom životu, preda čoveku koji će me zauvek čuvati, paziti i maziti. To mu se dopalo pa je promenio mišljenje.

- Bilo je dirljivo dok smo zajedno išli do oltara i to ću zauvek pamtiti.

Komentari (0)

Loading