Celebrity News

Ni godinu dana od venčanja Anđela Jovanović i Mihail Dudaš slave: Kruna ljubavi je tu (FOTO)

Brak Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša skladan je i lep

Ni godinu dana  od venčanja Anđela Jovanović i Mihail Dudaš slave: Kruna ljubavi je tu (FOTO)

Boško Karanović

Brak Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša sklopljen je u junu prošle godine.

Glumica i atletičar jedno drugome na večnu ljubav zakleli su se pred brojnim zvanicama na salašu, što je bilo preslatko i veoma romantično.

Pročitajte: Ženska solidarnost i snaga na delu - Glumice aplauzom podržale Anđelu Jovanović pred sudom (FOTO)

Svi mediji preneli su kako je svečanost izgledala, koju venčanicu je mlada obukla, čak i kako je izgledao prvi ples.

Svega nekoliko meseci posle svečanog čina, kome su prisustvovale glumičine kolege i prijatelji iz javnog sveta, mladenci su se zaputili na egzotičnu destinaciju gde su obeležili medeni mesec.

 

 

Danas oni imaju novi razlog za slavlje.

Poput drugih parova koji su odlučili da prošle godine stanu na ludi kamen i Anđela i Mihail danas obeležavaju Mladence.

"Srećni mladenci. Onda kad smo šmugnuli nakon ceremonije da budemo na trenutak samo nas dvoje, seli na klupicu, prozborili par lepih reči, malo više ćutali, zabeležili ovaj momenat i vratili se da sa najbližima slavimo LJUBAV", napisala je dramska umetnica ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom.

 

 

Pregršt lepih poruka, čestitki i želja istoga trena stiglo je na Anđelinu adresu, koja ne krije da uživa u braku i skladnom odnosu sa Dudašem koji je njen princ.

Za "Story" je svojevremeno izjavila da joj nikada lepše nije bilo, da je ljubav oplemenjuje, a to što se odlično slaže sa svojim partnerom i teže istom cilju pruža joj dodatnu energiju.

Tu energiju ona usmerava, prvo, na rad, a potom i školovanje koje konstantno nadograđuje.

 

 

Nakon svršenog Fakulteta dramskih umetnosti, ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić okončala je master studije u Londonu, gde je i upoznala svog izabranika, a nedavno se doznalo da se latila novog školskog zadatka.

Brak Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša ima sve što bi jedan divan bračni odnos i trebalo da ima. Tu su prevashodno ljubav, zatim poverenje i poštovanje, ali i sloboda koju jedno drugom daju.

Pročitajte: Od deponije do porodičnog doma - Ovu kuću je Dragan Jovanović sazidao za Anđelu i Branku dok su živeli u jednoj sobi (FOTO)

Iako su mnogi očekivali da će do Mladenaca Anđela javnost obavestiti o blagoslovenom stanju, ona je krenula ka drugim planovima.

 

 

Nije isključeno da je proširenje porodice nešto što je takođe zajednički cilj bračnog para koji se očigledno ludo voli.

 

Komentari (0)

Loading