Celebrity News

Ćerka Lidije Ocokoljić je kao manekenka, pogledajte koliko je viša od Anastasije (FOTO)

Ćerka Lidije Ocokoljić izrasla je u pravu lepoticu

Ćerka Lidije Ocokoljić je kao manekenka, pogledajte koliko je viša od Anastasije (FOTO)

Miloš Nadaždin

Ćerka Lidije Ocokoljić izrasla je u pravu lepoticu, što je pokazala na slavlju u vili Ražnatovića povodom Veljkovog trećeg sina.

Nikada Ceca nije krila da je posebnu radost osetila kada je njena sestra Lidija na svet donela svoju naslednicu Helenu.

 

Pročitajte: Lidija Ocokoljić sa suprugom stigla na rođendan Žike Jakšića, odevnom kombinacijom sve oduševila (FOTO)

Ćerka Lidije Ocokoljić najstarija je od njeno četvoro dece, i jedina devojčica, te u srcu majke i oca zauzima posebno mesto.

Helena je danas na pragu dvadesetih, prelepa, mlada devojka, koja ima stas modela. Visoka 180, vitka i lepih crta lica, stvorena je za pistu, ali čini se da će ipak poći stopama svoje tetke i sestre Anastasije s kojom je nerazdvojna.

Instagram/Anastasija Gudelj

 

 

Naime, ona je veoma talentovana, a pohađa i muzičku školu, te je tokom emisije „Ceca Show” otkrila da sebe vidi u muzičkim vodama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Mislim da ću se u budućnosti baviti muzikom. Pitanje je samo da li ću to ispoljiti kroz muzičku školu, tako što bih jednog dana otvorila svoju ili ću se baviti pevanjem.

Kako odrastam, sve više želim da pevam i da se konstantno snimam kako to radim... Volim da radim na sebi u svakom smislu te reči. Više bih volela da se bavim komercijalnom muzikom kao Anastasija i Ceca - otkrila je Helena, a majka i tetka u tome je bezgranično podržavaju.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading