Celebrity News

Ko je muž Lidije Ocokoljić, čime se bavi i zašto je sve vezano za njega obavijeno velom misterije?

Muž Lidije Ocokoljić je prava misterija

Ko je muž Lidije Ocokoljić, čime se bavi i zašto je sve vezano za njega obavijeno velom misterije?

Ata Images

Muž Lidije Ocokoljić u životima sestara Lidije i Cece prisutan je već dve decenije, a domaća javnost o njemu zna veoma malo. Iako je medije oduvek zanimalo sve o misterioznom zetu Cece Ražnatović, on se potrudio da svoj život sačuva samo za sebe.

Ipak, činjenica je da je muž Lidije Ocokoljić, Predrag, čak dva puta zaigrao u dresu fudbalske reprezentacije, bio je posvećen sportista, a onda je dobio četvoro dece i postao posvećen otac.

 

 

Lidija i Predrag u braku su već gotovo dve decenije, imaju četvoro dece koje obožavaju, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.

Pročitajte: Sestra Cece Ražnatović više ne izgleda ovako! Nova frizura je učinila drugom ženom, pogledajte zašto su je sinoć svi komentarisali (FOTO)

Osim što je svojoj deci najbolji otac i Lidiji divan muž, Predrag je u životu Cece Ražnatović i njene dece oduvek bio zamena za mušku figuru, koja je u njihovom životu nedostajala kada su izgubili supruga i oca.

Mirko Tabašević

 

Lidija i Predrag i danas uživaju u skladnom braku, vole se kao prvog dana, a odnose sa Cecom i njenom porodicom dve decenije čuvaju nenarušenim i skladnim. Ipak, odluku da se javno ne eksponiraju i da svoj i život svoje dece sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti dosledno poštuju i danas.

 

 

Komentari (0)

Loading