Celebrity News

Ostavio je u petom mesecu trudnoće, ali to nije ono najgore: Evo ko je žena koju je Andrej Atijas napustio zbog Anabele

Bivša devojka Andreja Atijasa danas izgleda ovako

Ostavio je u petom mesecu trudnoće, ali to nije ono najgore: Evo ko je žena koju je Andrej Atijas napustio zbog Anabele

Antonio Ahel/ATAImages

Anabela Atijas i njen suprug Andrej imali su turbulentan odnos, te su na svoj brak stavili tačku, da bi se ubrzo zatim ponovo pomirili.

Pre nego što je uplovio u brak sa Anabelom, devojka Andreja Atijasa, koju je ostavio u petom mesecu trudnoće, kako bi bio sa frontmenkom grupe „Funky G”, bila je Jasmina Skender.

Pročitajte: Tragično je nastradao, a ja nisam imala gde ni da spavam ni šta da jedem: Bolna ispovest Anabele Atijas

Bivša devojka Andreja Atijasa otvorila je nedavno svoj Jutjub kanal pod nazivom „Moja životna priča”, gde je detaljno opisala kroz šta je navodno sve prošla od kada su Anabela i Andrej uplovili u vezu.

- Pre skoro sedam godina imala sam savršen život i čekala sam bebu s Andrejem. Kada sam bila u petom mesecu trudnoće, on je upoznao Anabelu, a od tad je moj život krenuo u novom smeru. Nikada neću zaboraviti taj osećaj - rekla je na početku Jasmina, a prenosi „Blic”.

 

 

- Dok se moj život raspadao, Andrej me je psihički maltretirao. Kada se naš sin Leon rodio, Andrej mi je pretio da će mi oduzeti dete. Sin ga nije zanimao, ali ga je zanimalo da moj broj telefona da žestokim momcima koji su me zvali - ispričala je Jasmina.

- Leon je imao godinu dana kada mi je prišao jedan žestoki momak i rekao mi da pripazim kuda se krećem. Kod njega se raspitivala grupa nasilnika iz Sarajeva i pitali su ga gde živim, jer su dobili nalog da mi naude. On me je zaštitio - otkrila je.

Komentari (0)

Loading