Celebrity News

Sve iznela u javnost! Kuma Ace Ilića i Bilje Jevtić otkrila kakav je zaista njihov brak

Kuma Ace Ilića i Bilje Jevtić je ova poznata dama

Sve iznela u javnost! Kuma Ace Ilića i Bilje Jevtić otkrila kakav je zaista njihov brak

Ata Images/ Amir Hamzagic

Aca Ilić i Bilja Jevtić važe za najskladniji par na javnoj sceni, a i dan-danas ne kriju koliko su zaljubljeni. Pevač je čak tokom jednog gostovanja otkrio kako ga je supruga osvojila:

– Pomislio sam „Kako lepa devojka! Ko li je ona?” Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986. kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo, možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama jeste – rekao je pevač. 

Pročitajte: Ima jednu od najlepših vila na estradi, a pogledajte trošnu kuću sa zemljanim podom u kojoj je odrasla Biljana Jevtić

Kuma Ace Ilića i Bilje Jevtić na venčanju bila je Suzana Mančić, koja je i danas veoma bliska sa svojim prijateljima.

- Moje kolege, moji prijatelji i moje prvo kumstvo dogovoreno u Australiji na turneji. Bilja i Aca. Naša povezanost, ljubav i poštovanje traje duže od 30 godina. Sinoć smo se divno zabavili u beton hali u Salašu Zvonko Bogdan. I tako ćemo svakog četvrtka. Dobro, ne baš svakog, ali uvek četvrtkom!

 

 

Uz to, sada je objavila i privatnu fotografiju sa bračnim parom, koji ne krije koliko je srećan u svakom danu svoje ljubavi.

 

Komentari (0)

Loading