Celebrity News

I buduća tašta Lazara Ristovskog je mlađa od njega: Evo kako Aničina majka izgleda (FOTO)

Majka Anice Lazić prvi put pred očima javnosti

I buduća tašta Lazara Ristovskog je mlađa od njega: Evo kako Aničina majka izgleda (FOTO)

Instagram/anicalazicofficial

Majka Anice Lazić ne voli publicitet, ipak kako joj je mezimica zbog veze sa glumcem dospela na naslovne strane žute štampe, tako je i ona morala situaciji da se prilagodi.

Buduća tašta dramskog umetnika, doduše, može se videti tek na Instagram profilu svoje naslednice, koja, ako je verovati fotografijama, ima još dva brata i sestru.

Pročitajte: Ovo je nečuveno! Danica Ristovski suočena sa devojkom Lazara Ristovskog, sin morao da reaguje

U tom pogledu majka Anice Lazić može se pohvaliti velikim bogatstvom, a kakva je njena reakcija zbog ćerkine odluke može samo da se pretpostavi.

 

 

Naime, koliko god da objave na Instagramu i jesu i nisu njeno ogledalo, one u velikoj meri otkrivaju detalje  privatnosti devojke Lazara Ristovskog, pa čak povremeno i ono što ne bi volela da drugi vide.

Iako se trudi da sa objavama dozira, pratioci mlade glumice primetili su da je ona pre poznanstva sa glumcem mnogo češće objavljivala porodične fotografije.

Braća, sestra i mama čak su oko praznika umeli da angažuju i profesionalne fotografe, što je ukazivalo na povezanost i lep odnos koji gaje.

 

 

Otkako je jednima postala uzor, dok je drugi stavljaju na stub srama, članova porodice sve je manje na Aničinom profilu.

Pokoju sliku objavi sa sestrom, dok braće i majke za sada nigde nema.

Pročitajte: Devojka Lazara Ristovskog podelila trenutak najveće sreće - Vredelo je, hvala ti, živote (FOTO)

Svi se pitaju da li je odluka njena ili je to, pak, odgovor na pitanje kako su članovi porodice odreagovali na njenu odluku da obelodani vezu sa 39 godina starijim glumcem, koji je po svoj prilici stariji i od njene majke.

 

 

Majka Anice Lazić izuzetno je lepa žena, vidi se dostojanstvena i ponosna, harizmatična i pozitivna. Iako voli plavosedu nijansu kose, njeno lice otkriva da je reč o daleko mlađoj osobi.

Komentari (0)

Loading