Celebrity News

Jelena Tomašević se neprimereno ponašala na svadbi prijatelja! Svi zanemeli kada se latila mikrofona (FOTO)

Blam Jelene Tomašević dospeo do javnosti, svi detalji u medijima

Jelena Tomašević se neprimereno ponašala na svadbi prijatelja! Svi zanemeli kada se latila mikrofona (FOTO)

Antonio Anhel/Ata Images

Blam Jelene Tomašević, koji se dogodio na jednom svadbenom veselju, zauvek će ostati urezan u sećanju pevačice koja je inače uvek smerna i vrlo vodi računa kako se predstavlja u javnosti.

Iako joj je tada sve izgledalo strašno i kao da će propasti u zemlju, o pomenutom događaju iz današnje perspektive ona govori s humorom.

Pročitajte: Ovaj model bele košulje nije za svakog - Jeleni Tomašević stoji kao saliven (FOTO)

Za Radio S, a na pitanje koji blam Jelene Tomašević će u porodici ostati zauvek zapamćen, odgovorila je da je reč o venčanju sina njenog saradnika.

instagram/Mateja Stanisavljevic

 

Mladića i njegovu verenicu, Marka i Ivanu, prethodno je upoznala, čak je znala i kada su se verili, a ubrzo po odluci da prirede veselje prosledili su joj i pozivnicu.

Na svadbi se pojavila kako dolikuje, uvek u svom klasičnom, ali prelepom maniru, uživala je u atmosferi koju je angažovani bend priredio, a u neko doba i sama se latila mikrofona.

Naime, na molbu saradnika da nešto zapeva popela se na binu, a pre prvih tonova odlučila je da nešto poruči mladencima. Počela je sa:" Sve čestitke Marku i Ivani..." a uprkos njenoj želji da nastavi govor i zapevao, usledia je galama iz publike.

Miloš Nadaždin

 

U jednom momentu se okrenula ka domaćinu koji joj je kazao da nije u pitanju ta devojka, već neka druga.

Nakon Jeleninog izlaganja, naravno s dozom humora, i voditelji podkasta nisu mogli da zadrže smeh, a budući da je snimak obišao društvene mreže blam Jelene Tomašević postao je tema razgovora svih struktura društva.

Pročitajte: Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević napokon će ispuniti neostvarenu želju (FOTO)

Inače, svako ko poznaje pop zvezdu i njenog supruga Ivana Bosiljčića može da potvrdi koliko su u privatnoj režiji oboje opušteni, uvek spremni na šalu na sopstveni i tuđ račun.

F.S./ATAImages

 

Svi se slažu da je Jelena prešarmantna, zbog čega joj verovatno ni mlada, a ni mladoženja s pomenute svadbe nisu zamerili.

 

 

Komentari (0)

Loading