Celebrity News

Koji fakultet su završili Nikolina Kovač i Saša Kapor: Na ovo bi baš svako bio ponosan

Malo ko zna koju školu su završili Nikolina Kovač i Saša Kapor

Koji fakultet su završili Nikolina Kovač i Saša Kapor: Na ovo bi baš svako bio ponosan

Ata Images

Za razliku od mnogih drugih javnih ličnosti koje teže svoje živote da predstave u što boljem svetlu, Nikolina Kovač i Saša Kapor iskreno govore o svim teškim trenucima.

Tako ne kriju da među njima postoje nesuglasice, ali malo ko zna koju školu su završili Nikolina Kovač i Saša Kapor.

Pročitajte:Jedna moja osobina ga jako nervira - Nikolina priznala da se Saša promenio

Popularna pevačica diplomirala je na katedri za novinarstvo i komunikologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. 

Pre nekoliko godina Nikolina je odbranila svoj završni rad na temu „Društvene mreže i tradicionalni mediji u Republici Srpskoj“.

Nikolina je nedavno govorila o studijama i priznala da iza svakog položenog ispita stoje neprospavane noći, ali da zbog toga ima još više razloga da danas bude ponosna.

Ni njen suprug Saša Kapor nije zapostavio obrazovanje, i sa 35 godina posato je diplomirani inženjer saobraćaja.

– Upisao sam Mašinski fakultet u Beogradu, gde sam bio dobar student i uspešno upisao treću godinu studija, 2008. godine se prijavljujem na takmičenje i tako ljubav prema muzici me je odvela daleko od fakulteta.

Sve vreme moje karijere u podsvesti sam želeo da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav, a to je ljubav prema vazduhoplovstvu, tako da sam školovanje nastavio na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo – prisetio se pevač koji uprkos uspešnoj karijeri nije odustao i posle nekoliko godina završio je važnu etapu u svom životu:

ATA Images

 

 

– Naravno, obaveze prema porodici i česta putovanja stvarali su mi poteškoće za potpunu posvećenost fakultetskim obavezama.

Međutim, pandemiju koronavirusa, koja je zadesila ceo svet, pozitivno sam iskoristio kako bih uspeo da ispunim svoj san.

Uspeo sam da položim preostale ispite i da uradim završni rad i od prekjuče ušao u svet akademskih građana kao diplomirani inženjer saobraćaja – poručio je tada Kapor.

 

Komentari (0)

Loading