Celebrity News

Prva fotografija posle godinu dana: Atina Tošić izašla iz medijske ilegale, pogledajte kako izgleda

Atina Tošić izašla iz medijske ilegale

Prva fotografija posle godinu dana: Atina Tošić izašla iz medijske ilegale, pogledajte kako izgleda

Miloš Miletić

Prošlo je gotovo godinu dana otkako ju je u javnosti bilo nemoguće videti, a sada je Atina Tošić izašla iz medijske ilegale. 

Naime, starija ćerka Jelene Karleuše, posle velike popularnosti na društvenim mrežama, koju je postigla za svega par meseci, odlučila je da se povuče iz javnosti. I dok njena sestra Nika osvaja Tiktok, Atinu smo tek-tek imali prilike da vidimo na fotografijama sa rođendana i porodičnih okupljanja.

Pročitajte: Karleuša i Duško jedno uz drugo na Atininoj i Nikinoj rođendanskoj žurci! Pogledajte EKSKLUZIVNE fotke

Atina Tošić izašla je iz medijske ilegale, kada je njena majka Jelena Karleuša objavila poslednju fotografiju iz Dubaija, gde uživa u odmoru sa svojim naslednicama. 

Fotografija iz bazena ne otkriva mnogo, osim da se Nika i Atina divno slažu i da su jedna drugoj najbolje prijateljice. Ipak, mnogi se nadaju da će se posle dopuštenja da majka objavi njenu fotografiju, Atina vratiti na velika vrata društvenim mrežama.

Instagram

 

Podsećamo, Atina koja ove godine puni 16 godina, nakon srednje škole obrazovanje će nastaviti u inostranstvu. Za sada se devojčica uspešno bavi modelingom i odličan je đak.

Komentari (0)

Loading