Celebrity News

Kristina Kovač se slomila: To ću učiniti za moju mamu...

Kristina Kovač se oglasila iz Švedske

Kristina Kovač se slomila: To ću učiniti za moju mamu...

Instagram

Prošlo je već pet godina otkako se Kristina Kovač, sa suprugom Danijelom Brakusom i ćerkom Tarom, preselila u Švedsku.

Instagram

 

Mnogo duže nije u dobrim odnosima sa većim delom porodice, a pre svega sa starijom sestrom Aleksandrom. To je posebno došlo do izražaja na sahrani njihovog oca Kornelija, kada je bilo više nego primetno da se Kristina drži po strani.

Pročitajte: Dokle ste mislili da ću ĆUTATI - Aleksandra Kovač objavila sliku sestre Kristine i rekla sve što misli o njoj, trese se Instagram

Uprkos svemu Kristina Kovač na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije roditelja i sestara.

Osim toga, lako se može zaključiti da i dalje pomno prati dešavanja na društvenoj sceni Srbije.

Ovog puta povod za oglašavanje bio je koncert Roda Stjuarta u Beogradu. Fotografija rok zvezde, nastala na Zelenom vencu, koja je postala viralna na društvenim mrežama, Kristinu je podsetila na neke davno minule dane.

- Evo ga, plovi na Zelenom vencu. Od svih mesta na svetu baš na Zelenom vencu, gde se rađala ljubav mog života... A on, mamin miljenik uz čiji sam hrapavi glas odrasla i ispratila mamu na onaj svet, eto, seo baš tu.

A Tara i ja 8. juna idemo na koncert ovde, jer, eto, verovatno je to jedina šansa da ga čujem za života. Za mamu i mene. Jedva čekam - poručila je Kristina Kovač u Instagram objavi.

 

 

Majka Aleksandre, Kristine i Anje, Spomenka Kovač, preminula je 2006. godine. Otac Kornelije, uvaženi kompozitor, napustio nas je 2022, u svojoj 80. godini.

Komentari (0)

Loading