Celebrity News

Dokle ste mislili da ću ĆUTATI: Aleksandra Kovač objavila sliku sestre Kristine i rekla sve što misli o njoj, trese se Instagram

Aleksandra i Kristina Kovač sada su u ovakvom odnosu

Dokle ste mislili da ću ĆUTATI: Aleksandra Kovač objavila sliku sestre Kristine i rekla sve što misli o njoj, trese se Instagram

Ata Images

Tačno godinu dana prošlo je otkako je ovaj svet napustio cenjeni kompozitor Kornelije Kovač, a mnogi na današnji dan nisu zaboravili da putem društvenih mreža podele uspomenu na preminulog umetnika, pa tako ni njegove mezimice Aleksandra i Kristina Kovač.

- Napisao je večne, predivne pesme koje su obogatile silne živote...Radio vredno i predano, bio pošten do koske i nepotkupljiv... I bio je naš tata.

 

 

- Godinu dana sa tobom u zvezdama, tata. Zauvek te volim isto, baš isto kao od kad znam za sebe. Tvoje Tinče - glasila je emotivna objava Kristine Kovač koja je samo nekoliko sati ranije podelila sliku sa Aleksandrom, dok je njena sestra postavila dirljivi "Insta story" sa kratkim opisom "Tata" i srcem.

Instagram

 

 

Upravo ove njihove objave navele su nas  da se podsetimo odnosa poznatih sestara Kovač koji je već neko vreme komplikovan.

Pročitajte: Maki i ja... Kristina Kovač donela odluku koja je šokirala porodicu i prijatelje, objavila i prvu fotografiju sa sestrom Aleksandrom

Naime, svima je dobro poznato da ćerke Kornelija Kovača dugo nisu bile na sjajnoj relaciji o čemu su gotovo svi portali u više navrata pisali, šuškalo se da čak ni prerani očev odlazak nije uspeo sestrinske odnose da popravi, međutim ako je suditi po objavama koje Aleksandra i Kristina Kovač u poslednje vreme dele na društvenim mrežama, reklo bi se da ovo baš i nema veze sa istinom. 

Instagram

 

 

- Nakon dva uspešna albuma i svetskog zvuka koji smo donele u Jugoslaviju, Kristina i ja smo 1998.godine snimile album na španskom jeziku, za izdavačku kuću EMI Spain.

Instagram

 

 

- Album je producirao jedan od najboljih španskih muzičkih producenata, Jesus N. Gomez. Pored gostovanja na mnogim radio i TV emisijama, intervjua i nastupa u različitim gradovima širom Španije, Kristina i ja smo se pojavile i na naslovnoj strani najpoznatijeg španskog LGBTQ magazina, "Shangay express" - napisala je Aleksandra i stala na put spekulacijama o odnosu sa sestrom, a pohvalne reči pratioca nisu izostale sa željom da njih dve ponovo ukrste talente i publiku silno obraduju. 

Komentari (0)

Loading