Celebrity News

Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga: Nada Obrić kaznila kućnu pomoćnicu

Dom Nade Obrić je mesto gde ona istinski uživa

Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga: Nada Obrić kaznila kućnu pomoćnicu

Luka Šarac

Dom Nade Obrić mesto je gde penzionerske dane pevačica najviše voli da provodi sa svojom porodicom.

Uređen po njenoj meri i želji, to je kutak koji odiše mirom i blagostanjem, a kako pevačica sama ističe ona ga je uredila tako da je svaki pedalj podseća na lepe momente i vraća joj osmeh na lice. 

Pročitajte: Uvalila se u fotelju pa neće da siđe - Ćerka Nade Obrić živi u inostranstvu a radi, za državu, nećete verovati šta (FOTO)

- Terasa je moj omiljeni kutak, svako jutro tu pijem kafu i ponekad uveče. To je moj ritual koji ne propuštam. Ima i mali televizor koji iznesem, pa bude pravi kutak za opuštanje i za neke lepe misli - ispričala je svojevremeno pevačica za koju je ritual ispijanje kafe svetinja.

- Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla: "Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš je da me ujutru, dok me ne čuješ u kupatilu, ne budiš, sačuvaj me Bože! Tad kuvaš kafu i, kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med“, izjavila je Nada jednom prilikom za „Pink.rs“.

- Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega ti možeš nešto da me pitaš. Gluvonema ti, gluvonema ja. Ako vidiš da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da si rekla, za to vreme već možeš da pozoveš vatrogasce.

Dakle, ni u tom slučaju nemoj da me zoveš. Sutra ujutru, ja se budim i vidim dve šolje kafe. Rekla sam joj: "Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l’ smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo?!

Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga" -  ispričala je Obrićeva, koja je navodno smanjila zaradu svojoj pomoćnici za 10 odsto.

Komentari (0)

Loading