Celebrity News

Kad su se sreli, bio je televizijska zvezda: Ovako danas izgleda prvi muž Maje Marijane, godine su učinile svoje

Maja Marijana je bila udata za njega

Kad su se sreli, bio je televizijska zvezda: Ovako danas izgleda prvi muž Maje Marijane, godine su učinile svoje

Antonio Ahel/ATAImages

Iako mnogi ne znaju kako se zapravo zove Maja Marijana, bez zadrške će vam pobrojati naslove nekoliko pesama ove folk pevačice

Antonio Ahel/ATAImages

 

Marijana Radovanović, na estradi poznata kao Maja Marijana, rođena je 1972. Pred publiku je stala kao dvadesetogodišnjakinja.

U godinama koje su usledile snimila je deset albuma, a jedan od hitova koji traje tri decenije jeste „Bio mi je dobar drug”.

Pročitajte: Maja Marijana: Porodična drama se nastavlja, suprug tvrdi da je on žrtva

Maja Marijana se poslednjih godina retko pojavljuje u medijima.

Ostalo je upamćeno da je emotivnog partnera Mladena Šmakića, sa kojim ima ćerku Milicu, prijavila za nasilje u porodici.

- U nekom sam smiraju. Ćerke su mi velike i divno funkcionišemo. Nikada nisam bila megaloman da dajem prednost materijalnim stvarima. Ali, sada uživam u svemu za šta ranije nisam imala vremena. Srećna sam i zadovoljna – poručila je Maja Marijana prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Osim Milice, pevačica ima i ćerku Anđelu, koju je dobila u prvom braku. O tom periodu svog života retko govori.

- Bili smo u braku od 1995. do 1998. godine. Upoznali smo se 1994. godine u mojoj emisiji „Uz nedeljni ručak”, na Trećem kanalu. To je bio brak iz ljubavi. Kad nam više nije išlo, razveli smo se – rekao je jednom prilikom Majin prvi suprug Željko Stefanović.

F.S./ATAImages

 

Željko je dugo bio zaštitno lice državne televizije, a vodio je najpoznatije muzičke manifestacije devedesetih, kao što su „Mesam” ili „Beogradsko proleće”.

Pročitajte: Pevačicu muž brutalno pretukao, završila u bolnici, razvela se od njega pa mu se ponovo vratila - sad želi da joj uzme kuću (FOTO)

Poslednjih godina uređuje i vodi jednu od najpoznatijih radio-emisija „Vreme sporta i razonode”, a o razlozima zbog kojih je nestao sa malih ekrana, nedavno je ispričao:

- Moram priznati da me već 20 godina niko sa RTS-a nije pozvao, a ja po ugovoru o radu ne smem da radim za druge televizije.

F.S./ATAImages

 

Inače, početkom devedesetih Željko Stefanović je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je šest meseci bio nepokretan.

- Imao sam udes 1991. godine. To je bilo u jeku moje popularnosti, kada su emisije koje sam vodio imale po pet miliona gledalaca. Nažalost, svi koji su bili sa mnom u automobilu su poginuli, a ja sam pola godine ležao nepokretan – ispričao je prvi muž Maje Marijane.

Komentari (0)

Loading