Celebrity News

Pevačicu muž brutalno pretukao, završila u bolnici, razvela se od njega pa mu se ponovo vratila - sad želi da joj uzme kuću (FOTO)

Maja Marijana nasilje u porodici je prijavila pre 10 godina

Pevačicu muž brutalno pretukao, završila u bolnici, razvela se od njega pa mu se ponovo vratila - sad želi da joj uzme kuću (FOTO)

Davne 2013. godine Maja Marijana nasilje u porodici je prijavila policiji.

S obzriom na to da je zbog potresa mozga i stravičnih povreda završila u bolnici i mediji i javnost bili su blagovremeno obavešteni o tome, a svi su jednoglasno osudili nasilnika.

Pročitajte: Dom Nade Topčagić na Tari je sve o čemu maštate- Pevačica pokazala kako je renovirala vikendicu i svi joj zavide na OVOM RAJU (FOTO)

Supruga Mladena Šmakića odmah je napustila, dve godine kasnije od njega se i zvanično razvela, međutim, on joj nije dao mira.

 

 

Opsedao ju je, špijunirao, uhodio i tražio da mu se ponovo vrati, a uprkos prošlim dešavanjima koji zasigurno nisi bili jedinstveni, nego su se i ponavljali, Maja je popustila.

Nije prošlo mnogo od zvaničnog razvoda kada je odlučila da ponovo Mladena primi u svoj dom, u kom vodeću ulogu imaju njene dve mezimice Anđela i Milica.

 

 

Zasigurno je da Maja Marijana nasilje u porodici ne bi prijavila da situacija nije bila ozbiljna i da od supruga ona nije trebalo da se skloni, nažalost, a po mišljenu psihoteapeuta ona je po odluci da mu se vrati postala školski primer povratnika.

Pročitajte: Sneki posle toliko godina uvećala grudi! Pogledajte kako izgleda posle operacije, promena je ogromna (FOTO)

Nije redak slučaj da se iz ljubavi i zbog obećanja da će sve biti bolje i nikako kao pre žrtve vrate nasilnicima, mali procenat od obećanog biva ispunjeno, što dokazuje i Maja koja je definitivno rekla kraj..

Instagram

 

Komentari (0)

Loading