Celebrity News

Tihomir Stanić njen odlazak nikada nije preboleo: Nema dana da ne zaplačem

Tihomir Stanić otvoreno o svojoj porodici

Tihomir Stanić njen odlazak nikada nije preboleo: Nema dana da ne zaplačem

Luka Šarac

Tihomir Stanić rado razgovara sa predstavnicima medija. Budući da o svom životu govori otvoreno, ne izbegavajući ni “nezgodna” pitanja, jasno je zašto je omiljeni sagovornik.

Luka Šarac

 

Uloge Tihomira Stanića odavno su postale antologijske, a često je igrao istorijske ličnosti poput Ive Andrića ili kralja Aleksandra Obrenovića.

Tema od koje Tika Stanić ne beži jeste i alkoholizam, sa kojim se godinama borio. Iskustvo stečeno u tom periodu danas rado deli sa onima koji imaju sličan problem.

Pročitajte: Zbog nje je prestao da pije! Upoznajte stariju ćerku Tike Stanića, ima dva imena i nestvarno je lepa (FOTO)

Poznati glumac je u dugogodišnjem braku, a ima i dve ćerke – Milenu i Sofiju.

Ipak, žena koja i danas zauzima posebno mesto u Tikinom srcu je njegova majka.

Moja mama Grana je bila snažna žena, snažan karakter, velika i divna osoba. Teško mi je. Umrla je pre tri godine i nema dana da ne plačem za njom - priznao je Tihomir Stanić, gostujući na TV Prva.

Luka Šarac

 

Stanićevi roditelji upoznali su se na nesvakidašnji način.

- Otac je bio učitelj. Dao je oglas da traži ženu, a šifra je bila “Dobar dan, tugo”. Već je bio oženjen i imao dva sina, Dragomira i Gordana, a ona je rodila Tihomira, Miomira i Bogdana i bdila nad svima nama.

Pročitajte: Tihomir Stanić - Propast na jednom planu shvatio sam kao priliku da mnogo više uspem na drugom

- Kad je umro naš otac Nedeljko, kad su pomrli njeni i njegovi braća i sestre, pa onda i Dragomir i Bogdan, sve češće je sanjala kako je zovu. I budila se pre nego je dozovu.

- A onda je rešila da se ne probudi i ode jer je poverovala da je njima tamo potrebnija nego nama ovde - otkrio je glumac u emotivnoj ispovesti, govoreći o svojoj majci na koju svaki dan misli.


 

Komentari (0)

Loading