Celebrity News

Ceca konačno priznala kako se suprug Željko ophodio prema njoj! Jednu rečenicu mu nikad neće zaboraviti

Ceca i Željko Ražnatović bili su par o kojem je pisao ceo svet

Ceca konačno priznala kako se suprug Željko ophodio prema njoj! Jednu rečenicu mu nikad neće zaboraviti

Boško Karanović

Ceca i Željko Ražnatović važili su za skladne emotivne partnere, koji nikada nisu dozvolili da im pogrdne i uvredljive spekulacije i nagađanja po gradskim kuloarima uđu u topli dom u Ljutice Bogdana i poremete ih.

Kratko su se poznavali kada su odlučili da stanu na ludi kamen, a o toj proslavi danima su izveštavali čak i neki svetski mediji.

Pročitajte: Ceca Ražnatović uputila brutalnu poruku - Ako išta mrzim, to je da mi rade iza leđa

Svadbeno veselje koje su tada priredili Ceca i Željko Ražnatović nije podsećalo ni na jedno pre njega.

Željko je po pevačicu u Žitorađu došao u crnogorskoj nošnji, dok je nju krasila balska venčanica duga do poda.

Antonio Ahel/ATAImages

 

I po svemu drugom su se poznati supružnici izdvajali, nažalost, Cecin izabranik nije dočekao da o tim danima kroz anegdote pričaju zajedno.

Stradao je, zbog čega estradna umetnica čak godinu dana nije nastupala, trudeći se da od medija i domaćih i stranih zaštiti najpre svoju decu Veljka i Anastasiju.

Sinu i ćerki samo najbolje o ocu je pričala, dok je javnost sve donedavno ostala uskraćena za interesantne porodične detalje i događaje iz njihova četiri zida.

U emisiji koju vodi na Blic TV Ceca se prisetila anegdote sa Željkom i svoje goste Harisa Džinovića i Slavicu Ćukteraš slatko nasmejala.

Pročitajte: Ispovest Muharema Samardžića, bivšeg dečka Cece Ražnatović ostaviće vas bez daha - Pobegla je kod mene

Naime, pevačica je sa sagovornicima pričala o belim lažima te tako napomenula da je njen suprug bio dosta direktan i pomalo nemilosrdan kada mu se nešto nije dopadalo.

- Moj suprug je, to svi znaju, bio vrlo otvoren, voleo je da kaže šta misli i to vrlo direktno i bez uvijanja. Jednom smo se tako zaputili kod prijatelja koji je imao novu pesmu, koja nije bila dobra - počela je priču Ceca a potom objasnila kako je muža u kolima molila da bude blag i da zapravo nešto i prećuti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nažalost, nije je poslušao, čim su ušli na vrata on je prijatelju kazao da mu pesma nije dobra, isto tako je otkrio da ga je Ceca nagovarala da ga slaže.

- Na kraju sam ja ispala grbava - kazala je.

Ispričala je i kako ga je jednom udarala nogom ispod stola, ne bi li prestao jer joj je zbog njegove direktnosti bilo neprijatno, što je on shvatio kao poziv za šalu:

- ‘Prestani da me udaraš, pusti me da kažem’, rekao mi je pred svima, od tada sam kazala svako za sebe odgovara.

fb printscreen

 

 

Posle dugo godina Ceca se kroz smeh u javnosti prisetila supruga i ispričala malo poznate porodične detalje koji će zasiguno pomoći da se stekne bolji utisak o tome kako je par živeo.

Komentari (0)

Loading