Celebrity News

Ispovest Muharema Samardžića, bivšeg dečka Cece Ražnatović ostaviće vas bez daha: Pobegla je kod mene

Bivši dečko Cece Ražnatović prošao je kroz pakao

Ispovest Muharema Samardžića, bivšeg dečka Cece Ražnatović ostaviće vas bez daha: Pobegla je kod mene

Antonio Ahel/ATAImages

Bivši dečko Cece Ražnatović o kome se dugo spekulisalo, a jako malo znalo, navodno je Muharem Haro Samardžić, nekadašnji vlasnik diskoteke na slovenačko-austrijskoj granici.

Haro je mnogo pre početka rata u bivšoj Jugoslaviji svoje mesto pod suncem pronašao u Austriji i Švajcarskoj, gde je živeo sa suprugom Ankom i decom.

Pročitajte: Dvostruko slavlje u vili u Ljutice Bogdana! Uskrs je ove godine poseban za Ražnatoviće, neka je sa srećom

Zarađivao je tako što je u diskoteke dovodio folk zvezde, a jedna od njih svakako je bila i Ceca.

Po njegovim tvrdnjama sa Svetlanom Ražnatović, tada Veličković, imao je i intimnu vezu, koja je trajala više od tri godine uprkos činjenici da je on bio oženjen.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Svetlana Ceca Ražnatović prvi put u mojoj diskoteci u Austriji gostovala je 1990. godine i nakon što se vratila u Srbiju počela me je gotovo svakoga dana zvati telefonom - prisetio se Haro, što je preneo Informator kanal na Jutjubu.

- Tako je bilo i jednoga dana kada me je nazvala i kazala mi kako je pobegla od kuće i krenula ka meni. Mislio sam da to nije tačno, međutim, ona se pojavila u mojoj diskoteci nekoliko dana kasnije.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Posle toga sam sa njom otišao u Srbiju u koju sam odlazio bez ikakvih problema čak i kada je počeo rat. Moram kazati kako me niko nikada nije zaustavljao niti mi pravio bilo kakve neugodnosti.

- Početkom septembra bio sam nekoliko dana odsutan od kuće i kada sam se vratio, supruga Anka kazala mi je kako je Ceca stalno zvala i da je jedan dan došla kod nje u butik i ostala par dana. 

Tih dana započeli su stalni pozivi iz Srbije i kad god bi moja supruga pitala ko zove, odgovoreno joj je da zove menadžer Bane Stojanović ili pevač Džej Ramadanovski. Tražili su Svetlanu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Po njegovoj priči on je nekoliko dana kasnije otet iz hotelske sobe u kojoj je odseo sa Cecom, a pušten je tek pošto je za njega plaćen otkup koji je posle godinama vraćao rođacima.

O Muharemu estradna umetnica tek jednom je za javnost govorila. Naime, prisetila se kako je do nje dospela pesma "Beograd" pa kazala: 

Pročitajte: Bogdana Ražnatović sa sinovima na ponoćnoj liturgiji - Evo kako Veljkova supruga izgleda neposredno pred porođaj

- Dino Merlin je za mene napravio jednu pesmu, a to je "Zaboravi", sreli smo se u Švajcarskoj zahvaljujući mom bivšem partneru koji ga je poznavao - kazala je Ceca, pretpostavljamo mislivši na Haru, čija strana priče je tek nedavno objavljenja prvi put i podelila je javnost.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Njegova ispovest, naime, za Cecine fanove je tek izmišljotina. OVDE pogledajte kako izgleda bivši dečko Cece Ražnatović.

Šta se tačno dogodilo između njega i pevačice, ko je kome bio ljubav, a ko kome nevera znaju samo njih dvoje.

 

Komentari (0)

Loading