Celebrity News

Nije ljubila samo Bikovića! Pre udaje za Andreja Josifovskog, Anja Alač bila u vezi sa OVIM poznatim glumcem (FOTO)

Bivši dečko Anje Alač bio je ovaj kolega

Nije ljubila samo Bikovića! Pre udaje za Andreja Josifovskog, Anja Alač bila u vezi sa OVIM poznatim glumcem (FOTO)

Dalibor Danilović

Glumica Anja Alač u srećnom je braku sa Andrejom Josifovskim sa kojim ima dvoje dece, sina Alekseja i ćerku Anđelu. Ipak, pre nego što joj je poznati umetnik zarobio srce, Anja je bila slaba na svoje kolege, glumce.

Bivši dečko Anje Alač, za koga javnost dobro zna, bio je njen kolega sa klase Miloš Biković, a nakon ove romanse, koja je trajala svega nekoliko meseci, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, a Anjino srce osvojio je drugi, javnosti podjednako poznat kolega.

Pročitajte: Anja Alač prvi put u javnosti NAKON ROĐENJA ĆERKE - Glumica iznenadila izgledom (FOTO)

Naime, Anja Alač nekoliko godina bila je u vezi sa kolegom Radovanom Vujovićem, koga je, kako je govorila, upoznala u pozorištu.

- Upoznali smo se na predstavi "Petar Pan" u kojoj on igra naslovnu ulogu, a ja Vendi. Ali privatno Raša nije poput Petra, dečaka koji ne želi da odraste i celi život leti po Nedođiji sa Zvončicom. Baš suprotno, on je ozbiljan, ali i veseo i jako duhovit - rekla je Anja za medije svojevremeno. 

Dalibor Danilović

 

I bivši dečko Anje Alač u to vreme o njoj je govorio veoma lepo.

- Umem da budem brzoplet i da burno reagujem, a ona je tu da me smiri. Osvojila me je svojom vedrinom i pozitivnim stavom prema životu, a veza sa njom je nešto vrlo lepo u čemu svakog dana uživam - govorio je tada.

Ipak, ljubav nije potrajala, a on je ubrzo zatim uplovio u romansu sa Milenom Radulović.

 

Komentari (0)

Loading