Celebrity News

U crkvi nije mogla da bira, pred matičarem je već morala da se izjasni! Evo koje prezime će od sad pa nadalje nositi Anastasija (FOTO)

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja održano je u strogoj tajnosti

U crkvi nije mogla da bira, pred matičarem je već morala da se izjasni! Evo koje prezime će od sad pa nadalje nositi Anastasija (FOTO)

Instagram

Ko se nadao da će i drugo venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja proteći tiho i bez velike pompe.

Ipak, sve se upravo tako i dogodilo.

Pročitajte: Veljko nakon sestrinog venčanja napustio vilu na Dedinju - Seo u kola, nije se ni okrenuo

Lepi, zgodni i zaljubljeni mladenci su pre par dana doputovali iz Sevilje u Beograd, takođe su sa njima došli mladoženjini roditelji, brat i sestra te su se svi zajedno u prepodnevnim časovima zaputili u vilu u Ljutice Bogdana.

Instagram

 

Za tu priliku oni nisu birali, kako se očekivalo, restorane, hale, pejzaže, vinarije, kuće s bazenom, ne, želeli su da se sve odvije što skromnije i daleko od radoznalih foto-reportera.

Koliko su mogli, fotografi koji su se okupili ispred Cecine kuće, uspeli su da zabeleže ko je sve od zvanica došao a već pri prvoj fotografiji svima je bilo jasno da se građansko venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja dogodilo tek u najužem krugu porodice, te da klasičnog slavlja nije bilo niti će biti.

Pored mladoženjinih najmilijih, razmeni zaveta Tase i Nemanje pred matičarem posvedočili su mladina majka, tetka, braće i sestre, baka i deka, snaja i bratanci i kumovi, koji su takođe mogli da posvedoče tome koje prezime je ona odabrala da nosi do kraja života.

Instagram/Veljko Ražnatović

 

Anastasija se, naime, od danas preziva Gudelj. Uzela je suprugovo prezime, nije želela da dodaje Gudelj na Ražnatović, pretpostavlja se iz poštovanja prema njemu i njegovoj porodici.

Na osnovu prošlih dešavanja mnogi zaključuju da je ona to uradila delimično zbog toga što su se između nje i svekrve tek stišale strasti, opet ko zna, možda je jednostavno želela da svom izabraniku u potpunosti i na taj način pripada.

Ako ništa drugo, sutradan će im se deca tako prezivati.

Svi se pitaju hoće li Tasa i Gudelj možda na jesen prirediti i treće venčanje, zapravo svadbeno veselje, žurku gde će pozvati sve one koji ih vole i poštuju.

Mateja Stanisavljevic ATA Images / Instagram

 

Istini za volju, ni ovoga puta ništa nije nedostajalo.

Dekoracija nije izostala, kao ni velika mladenačka torta i bogata trpeza koju je Ceca za svoju mezimicu priredila, a veruje se da je angažovala i muzičara prigodnog za intimnu priliku, te da se i sama u neko doba latila mikrofona.

Pročitajte: Olivera pred vratima, Ceci puno srce - Gudelj dočekuje goste ispred vile Ražnatovića

Ono što je svima zapalo za oko je činjenica da se venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja okončalo jako brzo, kao i svadbeni ručak.

Među prvima Veljko Ražnatović je napustio vilu, zatim mladini svekrva, svekar, dever i zaova, baka i deka a potom su i sami mladenci otišli.

Instagram

 

Nekoliko sati kasnije mlada pevačica objavila je fotografiju koja dokazuje da uprkos spekulacijama ona uživa u bračnom životu, te da joj pompa, reflektori, konfete, vatromet, balska venčanica nimalo ne nedostaju.

Komentari (0)

Loading