Celebrity News

Veljko nakon sestrinog venčanja napustio vilu na Dedinju: Seo u kola, nije se ni okrenuo

Svađa Veljka i Anastasije Ražnatović tokom detinjstva bila je česta pojava

Veljko nakon sestrinog venčanja napustio vilu na Dedinju: Seo u kola, nije se ni okrenuo

Bane T. Stojanović/ Antonio Ahel ATA Images

Danas se slavilo u vili u Ljutice Bogdana, a povod je bio predivan – naslednica Cece Ražnatović se i pred matičarem zavetovala na večnu ljubav fudbaleru Nemanji Gudelju.

Svega sat vremena od ceremonijalnog dela i porodičnog ručka kom su prisustvovali i mladoženjini roditelji, mladin brat seo je u kola i otišao zbog čega su se rodile sumnje da se dogodila svađa Veljka i Anastasije Ražnatović.

Pročitajte: Posle samo 4 nedelje sve objavila - Anastasija Ražnatović ne može biti srećnija (FOTO)

Ne bi bio prvi put da brat i sestra „zarate”. 

Kada su bili manji, često su se koškali, tukli i radili sve ono što brat i sestra čine jedni drugima, što iz ljubomore, što iz ljubavi, a sve pomenuto estradna umetnica spomenula je u jednom javnom izlaganju.

Instagram

 

Svađa Veljka i Anastasije Ražnatović s godinama gotovo da je iskorenjena.

Brat svim srcem brani sestru i obrnuto, a nema sumnje da Tasa uživa u ulozi zaove i tetke, stoga razloga za prepirku i nema.

Nema sumnje da je Ceca učinila dobar posao pri vaspitavanju svojih naslednika, koji ako nečim mogu da se pohvale je da bi sve uradili za porodicu.

Tokom koškanja Anastasije sa svekrvom Oliverom Gudelj, Veljko se međutim nije oglašavao, iako mu vrlo verovatno nije bilo prijatno.

Instagram/Veljko Ražnatović

 

Uprkos tome podržao je njenu ljubav sa Nemanjom, a kada su se stvari izgladile, pristao je da prijatelje, roditelje, brata i sestru svoga zeta ugosti u vili u Ljutice Bogdana zbog građanskog venčanja.

Njegovo ponašanje svega par sati nakon razmene zaveta, unelo je ipak blagu sumnju da nije prošlo sve onako kako bi se očekivalo.

Pročitajte:Ne očevim, nego njegovim stopama! Mali Željko Ražnatović odabrao kojim će se sportom baviti, svi su oduševljeni!

Naime, Veljko je seo u automobil i zaputio se u svoj dom u Titel, iako su gosti još uvek bili u kući, a potom na Instagramu objavio sliku iz vožnje.

Instagram

 

Da li je imao neodložne obaveze baš na dan sestrinog venčanja ili je nešto drugo posredi, vreme će pokazati.

 

Komentari (0)

Loading