Celebrity News

Saša Popović ostao bez prebijene pare: Vozio je bezobrazno skupe automobile, pa spao na GSP

Problemi Saše Popovića dospeli do javnosti

Saša Popović ostao bez prebijene pare: Vozio je bezobrazno skupe automobile, pa spao na GSP

Antonio Ahel/ATAImages

Problemi Saše Popovića gomilali su se.

Pre nedelju i po do dve kreativni direktor "Granda" pao je u svom domu sa stepenica i polomio nogu, od tog trena on je na štakama.

Iako ne može sam da vozi, nego to umesto njega čini njegova supruga Suzana Jovanović, i dalje on obilazi salone automobila po gradu.

Pročitajte: Saša Popović hospitalizovan - Ovo je istina o zdravstvenom stanju medijskog mogula, Suzana se ne odvaja od njega

Dobra kola najveća su pasija bivšeg vlasnika najveće producentske kuće na Balkanu, koji je zahvaljujući tom poslu stekao sve što danas poseduje, a stekao je mnogo.

Može da se pohvali stanovima i kućama u centru Beograda i na moru, ali i najvećim i najskupljim voznim parkom na estradi.

U salonu automobila, gde je ekipa "Premijere" srela Sašu, pričao je, o čemu drugom, do o automobilima.

M.M. ATA Images

 

- Ove dve štake bolje su mi od bilo kog "ferarija" ili "mercedesa" - počeo je priču Saša.

- Ja sam uvek vozio dobre automobile, recimo, sećam se u staroj Jugoslaviji, pazi pričamo o staroj Jugoslaviji, dvadeset i nešto miliona stanovnika, ja sam prvi kupio "mercedes 190 E" kada su ga Nemci pustilli. Prvi sam ga u Jugoslaviji imao.

- Kada je izašla 124, prvi sam kupio E klasu, isto u Jugoslaviji, krajem osamdesetih godina sam prvi kupio, ne znam, još ga je Brena vozila u filmu "Hajde da se volimo", "tojotu supru turbo", uvek sam vozio dobre automobile - prisetio se Popović, a potom se kroz smeh osvrnuo na momenat kada nije imao ni za osnovne stvari.

Pročitajte: Nezapamćeni problemi Saše Popovića (FOTO)

Devedesetih godina, naime, Saša Popović je bankrotirao. Verovao je bankama i obećanjima da će dobiti visoku kamatu na uloženo. Sve što je imao uložio je i sve izgubio, te tako nije imao ni za "fiću", a kamoli za "mercedesa".

Boško Karanović

 

- Znaš da sam imao onaj problem sa Dafinom i tako dalje, pa sam četiri godine išao autobusom. To je neverovatno, ali, pazi, niko me tada nije pitao: "Jao vidi, daj da ga sažalimo, molim te ide autobusom" - našalio se.

Komentari (0)

Loading