Celebrity News

Milice, šta ćeš s tolikim parama? Šestocifren broj u evrima legao na Milšin račun, ovo su detalji (FOTO)

Plata Milice Milše u jednom momentu brojala je čak šest cifara u evrima

Milice, šta ćeš s tolikim parama? Šestocifren broj u evrima legao na Milšin račun, ovo su detalji (FOTO)

Foto: M. M./ATAImages

S obzirom na to da već nekoliko godina igra u najgledanijim telenovelama i to kao glavna glumica, nije za veliko čuđenje to što je plata Milice Milše iz sezone u sezonu sve veća.

Zapravo, što je projekat bolje prihvaćen kod publike, to je honorar dramske umetnice veći.

Pročitajte: Milica Milša neprepoznatljiva, a ovo je tajna njene vitke linije - Izbacite dve namirnice i u rekordnom roku izgubićete više od 10 kilograma

Tako je bilo dok je igrala u seriji „Igra sudbine”,a ništa drugačije nije ni sada u „Zakopanim tajnama”.

 

 

Dobro je Milica uspela da unovči svoj talenat, dobrim delom zahvaljujući suprugu Žarku Jokanoviću koji je svojim spretnim perom napisao motivišuće scenarije, intrigantne radnje i još lepše emotivne zaplete.

Kolika je trenutna plata Milice Milše ne zna se, ali sigurno nije manja od one koju je imala na prethodnom projektu koji ju je na velika vrata vratio pred publiku.

Po izvoru koji je govorio svojevremeno za Informer, ulogom Ade Kanački Milša je zaradila neverovatnih 227.700 evra.

 

 

Njen ugovor, koji je preknut 2022. godine, odnosio se na 22 radna dana u mesecu po čak 12 sati, za to vreme ona je stekla, može se reći, malo bogatstvo, kojim je, veruje se, kupila stan u Beogradu na vodi.

Popularnu telenovelu napustila je iz nepoznatih razloga. Spekuliše se da su i ona i suprug došli u konflikt sa produkcijom, te da su odbili dalju saradnju.

Serija je ostala bez glavne junakinje, zbog koje je znatno umanjena gledanost, s druge strane Milša je bila na dobitku.

Pročitajte: Slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića! Glumica lije suze radosnice - Samo je ovo čekala otkako joj je sin doktorirao (FOTO)

Njen izabranik i očuh njenog sina Antonija Isakovića, napisao je novu još bolju priču u kojoj je takođe Milicu video u centru priče.

 

 

Publika nestrpljvo iščekuje svaku sezonu nastojeći da isprati sve izazove i nedaće biznismenke i spisateljice Lale Doder.

Da se primetiti da je poslovni život lepe glumice, svojevremeno i manekenke, vrlo zanimljiv, dok joj je i privatni segment izuzetno izazovan.

 

 

Veoma mlada, na samom početku karijere, ostala je u drugom stanju. Njeni roditelji pomogli su joj da odgaji sina, na svu sreću, ubrzo se pojavio Žarko za kojeg se udala krajem avgusta 1999. godine.

O pravom ocu svoga naslednika nikada nije govorila.

Komentari (0)

Loading