Celebrity News

Rodila mu dva sina, a od javnosti je uspešno krije: Ko je tajanstvena žena Milutina Miloševića?

Supruga Milutina Miloševića misterija za domaću javnost

Rodila mu dva sina, a od javnosti je uspešno krije: Ko je tajanstvena žena Milutina Miloševića?

ATA Images

Glumac Milutin Milošević srca publike osvojio je ulogom beogradskog fantoma, a osim što je poznat po dobrom izgledu i brojnim rolama, o njegovom privatnom životu zna se vrlo malo.

Rođeni Čačanin zakoračio je u petu deceniju života, otac je dva dečaka, a supruga Milutina Miloševića za domaću javnost prava je misterija.

Pročitajte: Dve decenije mlađa i veoma uticajna - Ova naša poznata glumica je supruga Mikija Manojlovića (FOTO)

O svojoj ženi glumac gotovo nikad ne govori, a o sinovima veoma retko:

‒ Voleo bih da ih pustim da sami pronađu svoj put. Roditelji su tu da prepoznaju identitet svog deteta i pomognu mu da razvije darove i veštine koje su mu date rođenjem. Da budu tu, u pozadini, i pridrže ga ako padne ‒ jedna je od retkih izjava Milutina Miloševića na temu roditeljstva.

 

 

Supruga Milutina Miloševića osvojila je njegovo srce, ali on ne krije da mu titula najzgodnijeg glumca laska:

‒ Mislim da je to pitanje ukusa. Laska svaka pohvala, da se ne lažemo. Kao glumac, na neki način zavisim od publike i nesvesna želja da im se dopadnem, naravno ne samo fizički, prokleta je predstava o tome ko sam, s kojom nije lako izaći na kraj, koja teško dopušta da zaboravim sliku o sebi, ali kada to postignem na sceni, kada se dovoljno fokusiram i opustim, tada je svima dobro - rekao je svojevremeno za „Hello!”.

 

 

Komentari (0)

Loading