Celebrity News

Dve decenije mlađa i veoma uticajna: Ova naša poznata glumica je supruga Mikija Manojlovića (FOTO)

Supruga Mikija Manojlovića je veoma uticajna žena

Dve decenije mlađa i veoma uticajna: Ova naša poznata glumica je supruga Mikija Manojlovića (FOTO)

Profimedia

Da najlepše ljubavne priče počinju slučajno, dokaz su i Miki Manojlović i njegova supruga Tamara Vučković Manojlović. Kada je dve decenije mlađa glumica srela tada već poznatog glumca ni slutila nije da će jednoga dana biti supruga Mikija Manojlovića, a kako je otpočela njihova ljubavna priča otkrio je Miki svojevremeno za naš magazin:

Pročitajte: Gledali ste je na televiziji, niste znali da je OVA GLUMICA supruga Mikija Manojlovića - Sinoć su izašli zajedno u provod (FOTO)

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - rekao je glumac i dodao:

Ata Images

 

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni.

Supruga Mikija Manojlovića je direktorka "JDP-a", a uloge u kojima smo imali prilike da je gledamo su u serijama "Broz i ja" i "Na terapiji", kao i u filmovima "Simpatija i antipatija" i "Položajnik".

Komentari (0)

Loading