Celebrity News

Toni se za sve pita: Ukoliko uskoro ne donese odluku o sporazumnom razvodu, kreće parnica koja Draganu može mnogo koštati (FOTO)

Proces razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića nikako da se okonča

Toni se za sve pita: Ukoliko uskoro ne donese odluku o sporazumnom razvodu, kreće parnica koja Draganu može mnogo koštati (FOTO)

Mirko Tabašević

Proces razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića pokrenut je još pre par meseci, tačnije krajem marta.

Pevačica se tada prvi i jedini put oglasila za javnost, gde je otkrila da je podnela zahtev i objasnila da njena odluka nije doneta naprečac, već da je reč o posledici trogodišnje borbe da se brak spase.

Pročitajte: Zajednička imovina vredi milione, ali jednu stvar oboje žele - Evo zbog čega Dragana Mirković tuži Tonija

Napomenula je i da sa ocem svoje dece ona već izvesno vreme ne živi pod istim krovom, ali da prema njemu gaji veliko poštovanje.

Učinilo se mnogima tada da je 24 godine braka nestalo u jednom trenu, međutim, čak i posle dva meseca još uvek ništa nije gotovo.

Mirko Tabašević

 

Proces razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića nije okončan, kao ni njihov odnos očigledno.

Austrijski biznismen redovno posećuje suprugu u dvorcu nadomak Beča, a spekuliše se da se ne trudi mnogo da ispuni njene navodno „skromne” zahteve, što je pak jedini način da se sve okonča sporazumno. 

Budući da njegov advokat pred Draganinim ni nakon dva meseca nije došao sa ponudom i odgovorom, veruje se da Toni sprema kontratužbu koja može potrajati godinama, a pitanje je kakav prljav veš sve na sudu tada supružnici mogu izneti, što pevačici nikako ne ide u prilog.

– Mislim da će jednog dana ljudi shvatiti koliko ste se trudili za njih, ali taj dan kad dođe, vas više neće zanimati – napisao je Toni na svom Instagram profilu pre izvesnog vremena, što je dodatno podgrejalo sumnje da s bivšom planira da uđe u rat.

Naime, postoji zakonski rok u kom on treba da odgovori na uslove estradne umetnice, nakon toga sudije će odlučivati o podeli njihove imovine.

Antonio Ahel ATA Images

 

Prema navodima izvora bliskih pevačici, Dragana je voljna da prihvati svaki dogovor, ali čini se da Toniju, koji je mesecima bio izložen medijskom napadu, to nikako ne odgovara.

Ostaje da se vidi da li će doći do parnice, koja bi mogla da iznedri svakojake zaključke i obrte, koji ni sa psihološke ni sa finansijske strane ne odgovaraju Dragani.

Poznato je svima da je ona nežna duša koja ne voli rasprave i svađe, ali se isto tako zna da je biznismen u braku sa njom stekao veliko bogatstvo, te da joj pola u svakom slučaju pripada.

Pročitajte: Prva izjava Tonija Bijelića - Neću dozvoliti da neko upravlja mojim životom, kućom i brakom

Ono što sve kopka je potreba biznismena da pre par godina svu imovinu prvo prenese na suprugu, a potom na lice nepoznato javnosti, što ako je istina, dakako otežava proces sporazumnog razvoda.
Ko je u pravu, ko u krivu vreme će pokazati.

mirko tabašević

 

Komentari (0)

Loading