Celebrity News

Ovde živi omiljena doktorka sa malih ekrana: Katarina Bajec otvorila vrata luksuznog doma, pogled na dnevni boravak oduzima dah (FOTO)

Dom Katarine Bajec - bajkovita oaza za porodicu

Ovde živi omiljena doktorka sa malih ekrana: Katarina Bajec otvorila vrata luksuznog doma, pogled na dnevni boravak oduzima dah (FOTO)

Amir Hamzić/ATA Images

Doktorka koja je veliku pažnju privukla kada se na televiziji pojavila sa svojom autorskom emisijom, Katarina Bajec, danas važi za omiljenu doktorku sa malih ekrana.

Katarina uživa u braku sa uspešnim hirurgom Đorđem, a kao kruna njihove ljubavi, rodio se preslatki dečak Filip. Ova tročlana porodica svoju oazu gradi u ušuškanom domu punom topline, čije kutke doktorka s vremena na vreme pokaže i na svojim mrežama.

Pročitajte: Dnevni jelovnik Katarine Bajec u postu -Omiljena doktorka sa malih ekrana otkriva kako da se tokom posta hranite zdravo

Dom Katarine Bajec i njenog supruga Đorđa prostrana je nekretnina uređena luksuzno i sa dozom dobrog ukusa.

Dnevni boravak Katarine Bajec kombinuje više stilova u svom uređenju. Reč je o prostranoj prostoriji, koju krasi kamin i udobna bela sofa. Na zidovima se nalaze brojne umetnine, koje bračni par kolekcionarski prikuplja.

 

 

Beloj boji kožne garniture kontrast daje teško, puno drvo, koje dominira ostatkom enterijera.

 

 

Trpezarija i kuhinja nalaze se izdignute, a do njih iz dnevne sobe vode drvene stepenice. Kuhinja je takođe uređena u belim tonovima i opremljena najmodernijim malim uređajima.

 

 

Dom Katarine Bajec odiše skladnim uređenjem, kombinacijom modernog nameštaja i vintidž detalja, a posebnu toplinu prostoru daje porodica koja svoj dom svakodnevno ispunjava ljubavlju i smehom.

 

 

Komentari (0)

Loading