Celebrity News

Filmski poljubac: Katarina Bajec se baš opustila na letovanju sa mužem, fotografija otkriva da ih strast nije napustila

Muž Katarine Bajec slavni je hirurg sa kojim doktorka oftamologije ima sina

Filmski poljubac: Katarina Bajec se baš opustila na letovanju sa mužem, fotografija otkriva da ih strast nije napustila

Malo je reći da Katarina Bajec uživa u osam godina dugom braku sa cenjenim hirurgom Đorđem Bajecem. Iako je među doktorskim parom velika razlika u godinama, autorka i voditeljka emisije "Zdravo Misli" ili pak po novom "Zdravi sa Katarinom Bajec" ne krije koliko su ona i njen izabranik zapravo kompatibilni. Osim medicine muž Katarine Bajec, voli gotovo iste stvari koje lekarku oftamologije čine srećnom, a ponajviše se slažu da su putovanja lekovita zato ih često praktikuju, nekada sa planom, nekada bez.

Pročitajte: UNIŠTILA MU JE BRAK sa profesorkom: Optužbe na račun Katarine Bajec se nižu, pogledajte ko je bivša supruga njenog Đorđa (FOTO)

 

 

Odmor na koji su nedavno zajedno otišli organizovali su mesecima unazad a sve zbog toga što su imali nameru da otputuju u Italiju, tačnije Veneciju grad koji ima posebnu simboliku za oboje, te nisu želeli da nešto pođe po zlu. Pored obilaska verskih i kulturnih objekata, potom već poznatih ulica koje sve do jedne vode do trga Svetog Marka, kupovine u juvelirnicama i suvenirnicama, skladni supružnici na odmoru u Italji prepuštaju se i fotografisanju i to ne bilo kako, već dok razmenjuju nežnosti. Neke od onih, koje su svedoci njihove ljubavi, voditeljka je pre par dana podelila sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar:

- Odmor i najzad naš grad-Venecija - napisala je Katarina presrećna što kraj sebe ima nekoga ko je voli neizmerno i ispunajva joj sve želje, čak i kada mu zdravlje nije na zavidnom mestu, kao što je to slučaj sa Đorđem proteklih meseci.

Pročitajte: Čestitamo: Katarina i Đorđe Bajec oduševili, fotografija otkrila najlepše vesti

 

 

Naime, pre odlaska na romantično putovanje muž Katarine Bajec susreo se sa bolom u kičmi, zbog čega je morao da se podvrgne fizikalnoj terapiji ipak kako ljubav prema voditeljki nema granicu nije je odbio da zajedno otputuju u jedan od najlepših gradova sveta i tako, po svoj prilici, obeleže drugi medeni mesec.

 

Komentari (0)

Loading