Celebrity News

Uzrok razvoda je uvek samo jedan: Tanja Vojtehovski zbog ovoga okonačala brak dug 10 godina

Bivši muž Tatjane Vojtehovski poreklom je iz Novog Sada

Uzrok razvoda je uvek samo jedan: Tanja Vojtehovski zbog ovoga okonačala brak dug 10 godina

Mirko Tabašević

Već je prošlo toliko vremena od njenog drugog razvoda da mnogi više i ne pamte da je Tatjana Vojtehovski svojevremeno nosila dva prezimena, pa je pored ovog dobro poznatog stajalo i prezime njenog bivšeg supruga Srđana Stojanova.

Pročitajte: Zavirite u novoizgrađenu kuću Tanje Vojtehovski, detalj u dnevnom boravku privlači posebnu pažnju (FOTO)

Bivši muž Tatjane Vojtehovski poreklom je iz Novog Sada a sa voditeljkom se venčao 1999. godine na skeli na Dunavu, kada je Tanja već imala ćerku Tijanu koju je 1991. godine dobila sa prvim mužem, o kojem nikada nije govorila i koji je iz njihovih života nestao prilično rano, pa je Tijana više odrastala uz očuha Srđana.

Bivši muž Tatjane Vojtehovski i poznata novinarka razveli su se deset godina kasnije, 2009. godine, kada je Tanja naprasno donela odluku da sa porodicom pobegne na more dok je medijima samo dala kratku izjavu u kojoj je navela da brak sa Srđanom više nije ispunjavao njena očekivanja, ali da nije bilo nikakvih sukoba između njih.

- Postoji samo jedan uzrok razvoda, a to je brak. Osetila sam potrebu da krenem dalje, a u svakom i najmanjem partnerskom odnosu potrebno je da imate osećaj kako vas neko u tome prati. I kako bi Englezi rekli: ‘To više nije bila moja šolja čaja’ - izjavila je tada Tanja za „Story”.

Bivši muž Tatjane Vojtehovski ostao je, prema njenim rečima, u dobrom odnosu sa njom a svako je krenuo dalje svojim putem. Kako je Tanja takođe rekla, preduzela je sve da taj brak sačuva pre nego što je došlo do konačnog ishoda.

Instagram

 

 

- Svaki životni izbor ima trenutke kada razmišljate od njemu i kad on prestane da se podrazumeva. U tom smislu svakako da nisam neko ko će napraviti radikalne rezove i stoga sam ne samo razmišljala, nego i učinila određene korake pre nego što sam se odlučila na odlazak iz te veze - ispričala je Tanja.

Komentari (0)

Loading