Celebrity News

Ćerka Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića proslavila 17. rođendan: Ovakvu tortu niko od njenih vršnjaka nije imao

Ćerka Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića napunila 17 godina

Ćerka Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića proslavila 17. rođendan: Ovakvu tortu niko od njenih vršnjaka nije imao

ata images / A.K.

Doskoro ćerka Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića bila je tek preslatki devojčurak koji se vrzmao mami i tati oko nogu.

U očima roditelja, prijatelja, pa i šire javnosti, koja je imala prilike da pogleda njene slike u magazinima, Klara je u tren oka iz pomenute faze prešla u narednu i postala predivna devojka, tinejdžerka kojom bivši supružnici imaju sva prava da se ponose.

Pročitajte: Čak ni porodična tragedija je nije sprečila da se razvede! Jelena Đokić okrenula leđa Svetozaru u najtežem trenutku

Ako je suditi po načinu njenog ophođenja na društvenim mrežama, može se prosuditi da je ćerka Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića skromna devojka.

 

 

Instagram profil je zatvorila, a sa svega 380 ljudi deli svoj sadržaj. Očigledno je da Klara svoju privatnost čuva, stoga je teško bilo šta više od pomenutog o njoj zaključiti.

Te zaključke doneli smo na osnovu objava njenih roditelja koji naslednicom vole da se pohvale.

Jelena, čak i više od Svetozara, voli da podeli sa pratiocima sliku mezimice gde se može videti da je na nju lepa, a da ima očev karakter.

ata images/antonio ahel/dusan milinkovic

 

 Isto to da se zaključiti na Klarinoj profilnoj slici, jedinoj fotografiji koju mogu videti čak i oni koji je ne prate.

Veruje se da je simpatična tinejdžerka skrenula roditeljima pažnju i zamolila ih da ne dele detalje njene privatnosti, što su oni zasigurno i uslišili, međutim, u specijalnim prilikama ne mogu da odole.

Upravo to dogodilo se nedavno dramskom umetniku, koji je na svom profilu objavio slavljeničku tortu i na engleskom jeziku naisao: "Klarin 17".

Pročitajte: Deca Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića su mamina kopija - Naslednici posle razvoda IZABRALI STRANU i fotografijom rekli više od 1000 reči

Simpatična poslastica žute boje, sa nepravilnim korama po ivicama i borovnicama u sredini, privukla je veliku pažnju njegovih pratilaca koji su zaključili da je porodični "party" u pitanju, kao i da je torta napravljena po ukusu i želji slavljenice.

Instagram

 

Na dan Klarinog rođendana Jelena se nije oglašavala, ali se veruje da je njen, pa ujedno i svoj najsrećniji dan, ona obeležila na pravi način, te da je mezimicu počastila kako dolikuje, što su verovatno učinili i njena starija sestra Dea i mlađi brat Luka.

 

 

Komentari (0)

Loading