Celebrity News

Čak ni porodična tragedija je nije sprečila da se razvede! Jelena Đokić okrenula leđa Svetozaru u najtežem trenutku

Razvod Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića kao bomba odjeknuo je u medijima

Čak ni porodična tragedija je nije sprečila da se razvede! Jelena Đokić okrenula leđa Svetozaru u najtežem trenutku

ata images/antonio ahel/dusan milinkovic

Razvod Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića bio je šokantno iznenađenje kako za prijatelje i poznanike glumačkog para, tako i za medije i javnost, koja ih je svojevremeno, uprkos velikoj razlici u godinama, nazivala najlepšim i najskladnijim supružnicima na javnoj sceni.

Nije tajna da ljubitelji Jugoslovenskog dramskog pozorišta, čiji je Jelena stalni član, nisu krili razočarenje odlukom umetnice da spakuje kofere i napusti dramskog umetnika sa kojim je skrojila dom u centru prestonice, ostvarila se u ulozi roditelja, dok je istovremeno kraj njega tesala svoj dar.

Pročitajte: Konačno uživa pored ŽENE SVOJIH GODINA - Pogledajte koja naša poznata glumica je OSVOJILA SRCE Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Veliko razočarenje usledilo je zbog velike ljubavi koju Jelena i dan-danas ima od svojih fanova, koji joj žele samo najbolje, a sve pomenuto najbolje se manifestovalo na Instagramu.

 

 

Glumica je preko društvenih mreža nakon razvoda pokazala drugu stranu svoje ličnosti. Sve što joj ranije nije bilo zanimljivo sada je postalo - objava fotografija, video snimaka iz kuhinje, dečjih slika,  sve je to postalo sastavni deo njenog novog života.

 

 

Razvod Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića evidentno je dramskoj umetnici, koja je odlična i kao komičarka, dao neku vrstu slobode, bolje rečeno krila, te se otisnula u novi svet, koji joj je ranije bio stran.

 

 

Dok se ona tražila i pronalazila Svetozar je nastavio po starom, nažalost, kako su mu se malo pre objave o razvodu dogodile još neke promene unutar porodice koje su ga ozbiljno uzdrmale, potražio je način kako da sačuva svoje mentalno zdravlje.

Smrt oca jako mu je teško pala, toliko da je poželeo da sa "instagramerima" podeli svoju tugu.

Pročitajte: U trenucima tuge ON je bio tu za nju i njenu ćerku! Jelena Đokić pokazala muškarca kome je dala sve nakon razvoda (FOTO)

Jelena nije presekla svaki kontakt sa njima. Zbog dece oni su u odličnim odnosima i zasigurno mu je bila tu da ga uteši. Međutim, nije isto kada vas sluša sadašnja i bivša žena.

 

 

Velike turbulencije u kratkom periodu dogodile su se Svetozaru, koji je muški sve to podneo. Nastavio je da radi, te danas u vidu serija, predstava i filmova možemo da pogledamo neke od njegovim možda i najboljih glumačkih bravura.

 

Komentari (0)

Loading