Celebrity News

Anastasija Ražnatović otkrila kakav je život u Sevilji: Sve je savršeno, samo jedno nedostaje

Problemi u braku Anastasije Ražnatović dospeli do javnosti

Anastasija Ražnatović otkrila kakav je život u Sevilji: Sve je savršeno, samo jedno nedostaje

ac3isb4ck/instagram

Već neko vreme javnost spekuliše da postoje problemi u braku Anastasije Ražnatović.

Pevačicina svekrva Olivera Gudelj u centru je svih medijskih naslova i razgovora po gradskim kuloarima, te se sam po sebi nametnuo zaključak da je ona ta koja je u najvećoj meri zaslužna za nemir i ne baš tako skladan odnos Cecine naslednice i njenog izabranika, fudbalera Nemanje Gudelja.

Pročitajte: Ne vraća se u Sevilju! Anastasija Ražnatović donela odluku, ovo je razlog

Popularna snaja i svekrva nedavno su sklopile takozvano primirje. Prvo su se zajedno pojavile na Nemanjinom pričešću, zatim zajedno proslavile Đurđevdan u Sevilji, a potom se dogodilo i građansko venčanje mladog para kom je prisustvovala cela porodica fudbalera, zbog čega se veruje da je su problemi u braku Anastasije Ražnatović stvar prošlosti.

Instagram

 

I sugurno da jesu, ipak pevačica ne zaboravlja tako lako kroz kakva je iskušenja sve morala da prođe nakon preseljenja u svoj novi dom u Sevilji. 

Svega se prisetila nedavno za medije.

Naime, tokom završne večeri takmičenja „Zvezde Granda”, gde je prisustvovala kao gošća svoje majke Svetlane Cece Ražnatović, odgovorila je za početak kako joj je u braku a potom spomenula izazove.

- Nama je isto pre nego što smo potpisali papir, i nakon što smo potpisali papir - kazala je folk zvezda pa opisala svoj život preko grane.

- Život u Španiji je savršen, nedostaje mi porodica uglavnom, ali Španija kao zemlja mnogo mi se dopada. Uživam tamo, stvarno mi je jako lepo.

Instagram/raznatovicanastasija

 

- Jedino što se promenilo je to da ne moram više da čitam prevod. Pošto sam bila prinuđena u Sevilji da pričam španski jer tamo niko ne govori engleski, onda sam tako naučila uz priču.

- Nije mi bilo teško, imala sam predznanje iz telenovela, koje smo svi gledali kada smo bili klinci, a imala sam malo španskog i u školi pa mi se sve posle vratilo - zaključila je Anastasija koja će budući da jezik zna, uskoro verovatno polagati pravo i na špansko državljanstvo.

Pročitajte: Zet nije hteo da prespava kod Cece - Evo gde Anastasija i Nemanja Gudelj borave dok su u Beogradu (FOTO)

Trenutno ona uživa u Beogradu s porodicom, dok Nemanja u nacionalnom dresu nastoji da uzme bod ili dva na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

 

 

Po završetku, čeka ih povratak u Sevilju i pretpostavljamo bajkovit život, istovremeno spomiljen se prelazak u novu nekretninu koju će pevačica po svom nagođenju uredici i sve ostalo što sledi jednom bračnom paru.

 

Komentari (0)

Loading