Celebrity News

Više od sreće! Anastasija podelila vesti, Ceca je toliko čekala na ovo (VIDEO)

Ceca Ražnatović objavila prelepu vest

Više od sreće! Anastasija podelila vesti, Ceca je toliko čekala na ovo (VIDEO)

Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović objavila je prelepu vest i oduševila svoje fanove, koji su sa nestrpljenjem čekali njenu novu pesmu. Za njom je sreću i ponos na duet svoje majke i Željka Joksimovića iskazala i Anastasija.

Prelepa duetska pesma, prepuna emocija, zove se „Više od sreće”, a sada je zvanično dostupna na YouTube kanalu Cece Ražnatović.

Instagram

 

Na pesmi su dobri prijatelji i višegodišnji saradnici, Ceca i Željko, naporno radili, a kako je Ceca otkrila, Željko ju je mesecima dovodio do perfekcije.

- Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je meni pre godinu dana poslao pesmu, a onda sam je ja poslao Ceci i ona je odmah rekla da joj se sviđa - otkrio je Joksimović, pa se Ceca nadovezala:

Pročitajte: Umesto u Anastasiju, gledali u Cecu - Pevačica zaprepastila sve (FOTO)

- Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke lestvice i ne ide ti se nadole, to nije u prirodi čoveka koji je ambiciozan i koji voli pobedu - kažem metaforički. Danas je jako teško doći do dobre pesme. Ovo je prva saradnja sa Željkom, bliski smo prijatelji, imamo poverenja jedno u drugo.

Željko će me ovog puta producirati dok budem bila u gluvoj sobi i nadam se da će biti blag učitelj - rekla je Ražnatovićka tada, dok je plod njihove saradnje sada u etru, a publika već oduševljeno komentariše.

Komentari (0)

Loading