Celebrity News

Samo jednog muškarca mogla je da zamisli pored majke! Anastasija otkrila detalje iz Cecinog privatnog života

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović - svi detalji odnosa

Samo jednog muškarca mogla je da zamisli pored majke! Anastasija otkrila detalje iz Cecinog privatnog života

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović godinama su veliki porodični prijatelji, čije prijateljstvo datira već decenijama. Ipak, Anastasija Ražnatović otkrila je detalje njihovog odnosa, o kome javnost nije mnogo znala.

Svojevremeno, Anastasija je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da joj se kao devojčici dopadao Viktor Savić, pa je ispričala ko je muškarac koga je u to vreme priželjkivala da vidi pored svoje majke.

Pročitajte: PONOVO ZAJEDNO - Bogdan Srejović objavio zajedničku fotografiju sa proslave rođendana - Svi su naslućivali, a sada je stigla potvrda (FOTO)

- Hm, pa Viktor Savić! On mi se sviđao, išla sam da gledam njegove predstave, sećam se, samo zbog njega. Onda Željko Joksimović, on mi je bio super - rekla je pa dodala uz osmeh:

- Sećam se da sam terala mamu da se zabavlja sa Joksimovićem jer sam ja premlada za njega! Enrike Iglesijas takođe, imala sam tu sreću da sam ga upoznala kad je imao koncert u Beogradu, tad me je poljubio u obraz i pošto sam bila veliki fan nisam htela pet dana da operem tu stranu lica - ispričala je tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović zaista su svoje prijateljstvo započeli dok je Anastasija još bila devojčica. Ipak, ništa se više od prijateljstva među njima nije razvilo, a Ceca danas ima divan odnos i sa Željkovom suprugom Jovanom.

Komentari (0)

Loading