Celebrity News

Vredi za četvoricu! Sin Duške Vučinić prezgodan je mladić, a njegov poziv posebno intrigira (FOTO)

Sin Duške Vučinić prezgodan je mladić

Vredi za četvoricu! Sin Duške Vučinić  prezgodan je mladić, a njegov poziv posebno intrigira (FOTO)

M.P./ATAImages

Voditeljka Duška Vučinić, o čijim komentarima sa Evrovizije se govori i posle mesec dana od takmičenja, u braku sa Srđanom Lučićem, pre 25 godina dobila je sina Aleksu.

Iako je istakla da se nadala da će imati bar troje dece, sin Duške Vučinić vredi za četvoricu, otkriva njegova mama:

Pročitajte: Godinama zbijaju šale da se ODLEDI samo pred Evroviziju - Evo šta još radi Duška Vučinić 

- Ima jedna stvar za koju sam isključivo ja kriva, a to je što nisam više dece rodila. Mislila sam da ću imati troje-četvoro dece. To je tako, prosto, kad si jedinica pa imaš potrebu da praviš veliku porodicu i da toj deci omogućiš da sutra imaju sa kim da podele i lepo i ružno. Ali rodio se Aleksa, pa volim da kažem da ih je četvorica, pošto je dupli Blizanac - rekla je Duška, te opisala okolnosti svog porođaja:

- Okolnosti pod kojima sam se i tada porađala, bilo je jedno neprijatno vreme, vreme bombardovanja i moje trudnoće. Porađala sam se za vreme bombardovanja kad su nas gađali grafitnim bombama. Sećam se da nije bilo ni struje i baš je bilo neprijatno. Rodila sam, hvala bogu, živo, zdravo dete i sve je proteklo kako treba, u nenormalnim uslovima naravno, ali okej.

 

 

Sin Duške Vučinić inače je veliki ponos svojih roditelja, a šta je po profesiji, Duška je otkrila za medije:

- To mu je bila želja od njegove pete godine. Strast prema toj profesiji je bila toliko izražena da sam ja već u njegovoj 10. godini shvatila da moram da ga podržim u njegovoj nameri, jer on zaista želi da bude pilot. I, zaista sam ga maksimalno podržavala, kao i njegov otac. Meni su rekli razni kapetani da je to specifična ljubav. I da to školovanje, koliko god je skupo, nekako se izdrži. To je ulaganje u budućnost svog deteta.

- Osluškivala sam tog dečaka koji je na kraju uspeo u tome. On još ne leti komercijalne letove i ja očekujem da će se to desiti u narednih nekoliko meseci. Biću u prvom avionu kojim će on upravljati. Imam toliko poverenja u njegovu sposobnost jer je on jedan stabilan lik i to je pokazao u mnogim drugim životnim situacijama i okolnostima - zaključuje Duška.

 

Komentari (0)

Loading