Celebrity News

Dragana Mićalović obukla venčanicu, pred oltar stala sa dve i po decenije starijim kolegom (FOTO)

Dragana Mićalović stala pred oltar, zablistala u svedenoj venčanici

Dragana Mićalović obukla venčanicu, pred oltar stala sa dve i po decenije starijim kolegom (FOTO)

G.G./ATAImages

O emotivnom životu Dragane Mićalović već neko vreme u medijima se nagađa, dok je ovu sferu svog života mlada glumica odlučila da sačuva samo za sebe.

I dok mnogi iščekuju naslov „Dragana Mićalović stala pred oltar”, takav korak Gaga nije najavila, ali je nedavno otkrila da je kupila svoj prvi stan i upustila se u proces opremanja svog novog životnog prostora i pisanja novog poglavlja svoje priče.

Pročitajte: Saopštila sam porodici - Majka Dragane Mićalović zaplakala zbog prelepih vesti

Ipak, Dragana Mićalović stala je pred oltar tumačeći lik Une u hit seriji „Igra sudbine”.

I dok su fanovi razočarano pratili kako Una staje pred oltar sa Andrijom Bošnjakom, sećajući se voljenog Luke, Dragana je blistala u svedenoj venčanici, pored dve i po decenije starijeg kolege Branimira Popovića.

Instagram

 

Naime, njih dvoje trenutno glume par u pomenutoj seriji, dok Branimir u privatnom životu uživa u braku sa dve decenije mlađom koleginicom Sanjom Jovićević, koja u seriji „Igra sudbine” takođe ima ulogu.

Sanja je bila studentkinja Branimira Popovića, a kada je njihova ljubavna romansa počela, neko vreme povukla se iz javnosti, podarila mu ćerku, a zatim se pre nekoliko godina na velika vrata vratila svom poslu.

Komentari (0)

Loading