Celebrity News

Intimna ceremonija za najbliže: Pogledajte fotografiju Branimira Popovića i 20 godina mlađe koleginice sa venčanja, toliko su lepi i sijaju

Venčanje Branimira Popovića dogodilo se daleko od očiju javnosti

Intimna ceremonija za najbliže: Pogledajte fotografiju Branimira Popovića i 20 godina mlađe koleginice sa venčanja, toliko su lepi i sijaju

Tajno venčanje Branimira Popovića izazvalo je pre više od deset godina veliku pompu u medijima.

Kada se pročulo da se večiti neženja, zavodnik i šarmem oženio mnoge dame su ostale bez nade da će zgodni glumac poznat po brojnim ulogama baš njih odabrati za družbenicu.

Pročitajte: Prve fotografije tatine princeze: Upoznajte Sofiju, ćerku Branimira Popovića i njegove 20 godina mlađe supruge Sanje (FOTO)

Dugo i strpljivo dramski umetnik birao je sa kojom će provesti život, a kada je na snimanju serije "Budva na pjenu od mora " 2011. godine upoznao Sanju Jovićević nije mnogo razmišljao.

Prijateljima i rodbini rekao je: "Da, ona je ta", a prelepoj Cetinjanki sudbonosno da izgovorio je u novogodišnoj noći na Jahorini.

Privatna Arhiva

 

 

Dugo se nije znalo da se venčanje Branimira Popovića i Sanje Jovićević dogodilo sve dok lepa glumica, čak 21 godinu mlađa od svog partnera, nije otkrila da je u drugom stanju.

Pročitajte: Morao je da zna da će poželeti MLAĐEG: Supruga Branimira Popovića izabrala MLADOG ZGODNOG kolegu, ovo je prva zajednička fotografija

Skladni supružnici postali su roditelji malene Sofije i danas žive svoju bajku.

Malo su u Podgorici, malo u Beogradu idu za projektima i poslovnim zaduženjima, a oboje smo proteklih nekoliko meseci mogli da gledamo u seriji "Od jutra do sutra".

Promo

 

 

Glumački par skrojio je život po sopstvenim pravilima, a iako su im mnogi zbog velike razlike u godinama predviđali krah, to se nije dogodilo.

Više od deceniju uživaju u skladnom odnosu i po svoj prilici još je lepih godina pred njima.

Pročitajte: Sed, uspešan i bezobrazno šarmantan: Vesna Dedić uslikana u zagrljaju jednog od najpoželjnijih glumaca FOTO

Uživaju da provode vreme zajedno, često posećuju javne događaje, posebno umetničkog karaktera, a nedavno su uslikani na jednom venčanju.

Tačnije, Sanja je objavila fotografiju sa Branislavom iz restorana, a osmeh na njihovim licima jasno govori koliko su srećni.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Mile

14:30 19.07.2023

Cestitamo paru. Ali takva razlika u godinama je statisticki je ne odrziva 100 procentno ima tu vise faktora. Prvi su zasluzni hormoni.