Celebrity News

Ljubi je baba: Zorica Brunclik ne krije sreću, Sara je njen najveći ponos

Zorica Brunclik ispratila unuku na maturu

Ljubi je baba:  Zorica Brunclik ne krije sreću, Sara je njen najveći ponos

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pre nego što se 1985. udala za harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa kojim neguje jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, Zorica Brunclik rodila je troje dece iz tri veze – Mariju, Đorđa i Miljanu.

Boško Karanović

 

Sa Kemišom je dobila ćerku Zlatu.

Pročitajte: Zorica i Kemiš ne daju ćerki i zetu da dišu - Evo šta su im priredili na bračnom putovanju

- Troje starije dece je, čim su postali punoletni, uzelo prezime Kemiš. To dovoljno govori - rekla je Zorica Brunclik u emisiji “Ako progovorim” i otkrila da bivši muževi nisu marili za decu i unuke.

- Eto, Miljana ima dvoje dece. Njen otac ne zna kako mu izgledaju unučići. A Miljaninoj Sari smo nedavno proslavili punoletstvo - ispričala je folk zvezda.

Sara je ovog juna maturirala, a na proslavu je otišla u pratnji babe i dede koji, nisu krili uzbuđenje.

Printscreen Blic Tv

 

- Ona je naš ponos, naše prvo unuče. Dobra je devojka, dobar đak.

- Od nje smo sve prvo dočekali – i punoletstvo, i maturu, i upis na fakultet. Studiraće psihologiju - pohvalila je Zorica Brunclik unuku, koja je prvi put obukla i dugačku svečanu haljinu.

Printscreen Blic Tv

 

Iako su joj baba i deda muzičke zvezde, Sara je jedna skromna mlada devojka.

- Sarini školski drugari nemaju predstavu da smo joj mi baka i deka. Mi smo prosečna porodica, samo što smo javne ličnosti.

Pročitajte: Jedno jaje delili smo na četiri dela - Zorica Brunclik imala teško detinjstvo, a najveću želju nije ostvarila

- Bogu hvala, ima nas puno. Pa, kad ono što zaradimo raspodelimo na sve, mi smo jedna prosečna dobrostojeća porodica - poručila je folk diva.

Komentari (0)

Loading