Celebrity News

Čestitamo! Ana Dabović ponovo će postati mama, a za Story otkriva pol bebe

Ana Dabović trudna po drugi put

Čestitamo! Ana Dabović ponovo će postati mama, a za Story otkriva pol bebe

Privatni album

Pre tri godine smo prvi put radili zajedničku priču sa košarkašicom Anom Dabović i vaterpolistom Ilijom Musturom. Bilo je to samo dan pred njen odlazak na Olimpijske igre, koje su se održavale u Tokiju. Između dve Olimpijade desilo im se nekoliko divnih stvari, koje su obeležile njihove živote. Devetnaestog juna 2022. su se venčali, a poslednjeg dana marta sledeće godine rodila im se ćerkica Mila. 

U intervjuu za Story Ana Dabović otkrila je da je trudna po drugi put te da će ova godina za njih biti obeležena jednim važnim datumom.

Pročitajte: Sestra Milica najveselija, pesma se ori Herceg Novim - Udala se Ana Dabović, pogledajte kako izgledaju mlada i mladoženja (FOTO)

Nismo mogli ni da zamislimo da će druga beba doći tako brzo, ali Ilija i ja smo presrećni. Ne mogu da kažem da su prva tri meseca trudnoće bila teška, ali nije bilo ni lako, jer sam još uvek dojila Milu. Međutim, sada se stvarno dobro osećam, a termin mi je oko mog rođendana, koji je 18. avgusta. Još uvek ne razmišljamo o tome kako će Mila reagovati kad beba stigne, ali ćemo se truditi da uživa uz nju. Pošto mnogo toga već razume, objašnjavamo joj da će uskoro dobiti sestru.

Na šaljiva pitanja kako Crnogorac reaguje kad čuje da će dobiti drugu ćerku, koja često sluša, Ana odgovara: „Kažem da imam najboljeg i najnormalnijeg muža na svetu. Ja sam mislila da bi bilo lepo da posle devojčice dobijemo dečaka, ali je Ilija rekao: ‘Ako budemo želeli još dece, stvaraćemo ih, ali ne zbog pola već zbog – dece’. Presrećan je. Važno je da smo svi zajedno živi i zdravi. Često kažem – samo izaberite pravog partnera i vaš život će ići u pravom smeru”.

Privatna Arhiva

 

Ana i Ilija nijednog trenutka nisu imali dilemu gde će se roditi njihova druga ćerka. Ona će, baš kao i Mila, svet ugledati u Monpeljeu.

- Prvo iskustvo je bilo toliko divno da je moja jedina želja da se ponovi. Bila sam veoma zadovoljna odnosom lekara i sestara, koji je pun poštovanja i strpljenja, kao i uslovima. Nemam ni najmanju zamerku. Budući da je od sedmog meseca trudnoće za let avionom potrebna preporuka ginekologa, stalno se konsultujemo. Sigurno je da želim da što duže budemo u Herceg Novom, ali kad on kaže da je krajnje vreme da krenemo, idemo u Francusku i – čekamo bebu. (smeh)

Ana Dabović trudna je po drugi put, a sve detalje otkrila je u intervjuu za novi broj magazina Story, koji je u prodaji od srede 12. juna.

Story

 

 

Komentari (0)

Loading