Celebrity News

Željka Joksimovića sin uhvatio sa gaćama druge žene: Bile su još tople, samo što ih je skinula

Sin Željka Joksimovića u aprilu je napunio deset godina

Željka Joksimovića sin uhvatio sa gaćama druge žene: Bile su još tople, samo što ih je skinula

Ata Images/Antonio Ahel

Sin Željka Joksimovića jedini je muški naslednik kantautora, koji pored njega sa Jovanom Joksimović ima još i bliznakinje Anu i Srnu, dok iz prvog braka ima ćerku Minu.

Sve četvoro dece imaju punu pažnju slavnog muzičara, koji se trudi da ih ne razdvaja, naprotiv, iako su ćerke njegove mezimice, sa Kostom on gaji posebnu komunikaciju.

Pročitajte: Joksimović na Divčibarama sa bivšom suprugom! Drži je čvrsto oko struka (FOTO)

Od njega ništa ne skriva, koliko god da su njegova pitanja komplikovana, možda povremeno i nepristojna, on nastoji da pronađe način da mu na svako lepo odgovori, objasni i prilagodi njegovom uzrastu.

Boško Karanović

 

Važno mu je da se među ženama on ne oseća zapostavljeno, stoga nikada ne ignoriše njegovu znatiželju koja je s godinama sve veća.

Sin Željka Joksimovića u aprilu je napunio deset godina, a već je redovni gost na očevim koncertima.

Uglavnom sedi u prvom redu sa ponosnom majkom odakle sve primećuje, pa posle sa muzičarem to komentariše.

M.M. ATA Images

 

Iako za medije izbegava da govori o deci, Željko je u emisji Cece Ražnatović spomenuo jednu anegdotu koja se ticala upravo malenog Koste i njegove pronicljivosti.

Naime, poznato je da dame pevaču na scenu tokom koncerta bacaju svakakve stvarčice, od plišanih igračaka, cvetnih aranžmana, do donjeg veša i brusthaltera.

Na jednom od poslednijh koncerata dogodilo se da je obožavateljka skinula veš i gađala Željka, što nije moglo da prođe bez Kostinog komentara.

Miloš Nadaždin

 

- Sa te galerije to je bilo u dvorani, vidim jednu žensku figuru, ona me gađala nekim gaćama koje je upravo skinula, još su bile tople, ali ne lezi vraže, dolaze moja deca u garderobu i Kosta me pita: ‘Tata, što te ona žena gađala gaćama’, ja kažem: ‘Otkud ti znaš da su gaće?’

Ispričao je kroz smeh kantautor kao jednu od anegdota sa sinom, prema kojem se očigledno odnosi vrlo zaštitnički.

Pročitajte: Gala proslava 52. rođendana Željka Joksimovića - Sve prštalo od luksuza, a najviše pažnje privukao sat na Jovaninoj ruci (FOTO)

Još nikome nije pošlo za rukom da njegovog naslednika fotografiše i to podeli s javnošću, istovremeno to kako izgledaju bliznakinje ostala je nepoznanica.

 

 

Najstarija Mina sama je odabrala da se javno ekspnira, na kraju krajeva, bavi se muzičkom produkcijom, pa joj je to logičan put.

Komentari (0)

Loading