Celebrity News

Kaća je divna, a bivša mu je izigravala nedodirljivu princezu: Komšije Darka Lazića razvezale jezik

Komšije Darka Lazića otkrile sve o njegovom braku

Kaća je divna, a bivša mu je izigravala nedodirljivu princezu: Komšije Darka Lazića razvezale jezik

Ata Images

Darko Lazić i Ana Sević zakonski su se razveli 16. maja 2019. godine, a ostali su u prijateljskim odnosima. Krenuli su svojim putem, a komšije Darka Laziča sad govore o pevačevom ponašanju.

Pročitajte: Koliko godina ima majka Darka Lazića? Baka postala 2014. godine, a juče se ponovo udala

-  Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pri tom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu. 

O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje - rekao je Darko nakon razvoda od prve supruge koja mu je došla i na svadbu, sa Katarinom sa kojom se nedavno oženio.

- Darko se mnogo promenio od kada je sa Katarinom. Nekako deluje normalnije, ne divlja kao nekada. Posle razvoda od Ane Sević ponašao se kao klinac. Lumpovao je do zore, izlazio, vozio automobile besno po selu, nismo mogli da spavamo noćima od njega. To je bilo strašno. Sada kada je sa ovom malom deluje baš srećno. Viđamo ih zajedno, a dođu mu i deca - kaže jedna starija komšinica koja živi blizu Lazića. Druga komšinica dodaje:

Ata Images

 

 

- Ovde je jedna lokalna kafana. Okupi društvo iz sela i ostanu do zore. Tu se lumpovalo, pilo, trošile su se silne pare. Znao je za noć da potroši i po hiljadu evra. Njegova majka je živce izgubila sa njim. Ali kao i svaka majka slaba je na decu, pa tako i ona na njega. Mnoge noći je proplakala zbog njega. Samo se nadala da će doći neka žena da ga smiri. Mislila je da je to Marina, ali ne. Očigledno je i ona bila mlada, pa nije uspela. Ova Kaća je ozbiljna, vidi se da je smirena ženica i da sa njom uživa - rekle su za "Blic" komšije koje su istakle da Ana nikada nije volela Brestač.


- Ana je retko dolazila. Bila je vrlo uobražena. Nikada se nikom nije javljala i sve je gledala sa visinom. Sve vreme je bila usredsređena samo na ćerku, ali to su bili baš retki momenti kada se pojavljivala ovde kod Branke. Svi su pokušavali da joj udovolje. Izigravala je princezu nedodirljivu - kaže jedna komšinica.

 

Komentari (0)

Loading