Celebrity News

Anastasija do kraja života ne mora da radi: Evo koliko para na nedeljnom nivou zarađuje Gudelj

Zarada Nemanje Gudelja više nije tajna

Anastasija do kraja života ne mora da radi: Evo koliko para na nedeljnom nivou zarađuje Gudelj

Instagram

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj porodičnu oazu izgradili su u Sevilji, gde Nemanja trenutno igra. Luksuzna vila sa bazenom prelep je porodični dom, u kome bračni par uživa, baš kao i ostatak Nemanjine porodice.

Domaća javnost nije mogla a da se ne zapita kolika je zarada Nemanje Gudelja, kada za svoju porodicu fudbaler obezbeđuje samo najbolje.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović otkrila kakav je život u Sevilji - Sve je savršeno, samo jedno nedostaje

- Naime, na “Capology” sajtu prikazan je tačan iznos koji Nemanja zarađuje i to na nedeljnom nivou. Kako se navodi, na njegov račun svake nedelje legne 78.846 evra.

Gudelj je prošao kompletnu fudbalsku akademiju NAC Breda, a od 2009. je igrao za tim Brede ispod 19 godina, i to u drugoj diviziji holandskog fudbala. Sledeće sezone prešao je u prvi tim. 

 

 

Sezona 2012 / 2013. bila  je sezona Nemanjine potpune afirmacije. Odlukom da napusti Ajaks i nastavi fudbalsku karijeru u Kini napravio je zaokret i od tog momenta niže sve veće uspehe. Trenutno dominira igrom u španskoj Sevilji, a nastupa i za našu seniorsku reprezentaciju.

Nemanja je trenutno u Nemačkoj, gde sa našom reprezentacijom učestvuje na Evropskom prvenstvu u fudbalu, dok mu podršku sa tribina pružaju supruga, cela njegova porodica, ali i tašta Ceca.

Komentari (0)

Loading