Celebrity News

Dvostruka radost! Anastasija je ovaj dan iščekivala, Ceca posebno emotivna

Ceca i Anastasija neguju blizak odnos

Dvostruka radost! Anastasija je ovaj dan iščekivala, Ceca posebno emotivna

Antonio Ahel/ATAImages

Ceca i Anastasija neguju blizak odnos. Novopečena gospođa Gudelj otkrila je da joj u Španiji najviše nedostaje majka sa kojom se svakog dana čuje.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović otkrila kakav je život u Sevilji - Sve je savršeno, samo jedno nedostaje

- Mama mi najviše nedostaje, nas dve smo jako vezane. Mi smo kao najbolje drugarice, i sve što mi se desi prvo njoj javim. Non-stop smo na video pozivu.

Nedostaju mi i sarme, moj teča Cole me uvek iznenadi kad ja dođem i napravi mi sarmu - rekla je nedavno Anastasija koja navodno sa suprugom Nemanjom sprema ogromno svadbeno veselje, i to na dva mesta. Prvo će se održati u Beogradu, a drugo u Sevilji.

Nemanja i Ceca će za sve ljude iz Beograda finansirati kompletno avionske karte i hotelski smeštaj. Pa ne čudi da će kompletna organizacija biti na visokom nivou, piše Scandal.

Kako su ranije mediji pisali, Anastasija brine o venčanici koju će nositi, dok je za meni na slavlju biti zadužen Namanja.

- Dok Anastasija vodi brigu u venčanici i haljini koju bi obukla kasnije Nemanja je više zadužen za hranu i piće jer želi da ima poseban meni.

Anastasijinu venčanicu radiće poznati kreator iz Njujorka i ona će tamo otići na probu, ne razumem se baš u ta imena kreatora pa nisam zapamtio koji je u pitanju. Znam da je već dobila nacrt koji je u nekim delovima prepravila, i da je izabrala materijale koji su joj ponuđeni za takav model.

Radi se po njenim merama. S druge strane, Nemanja je tražio da sirevi budu iz Španije i Italije, kao i šampanjac koji stiže iz Toskane - rekao je ranije izvor za Blic.

ac3isb4ck/instagram

 

 

 S obzirom na to da su se Nemanja i Anastasija građanski venčali u Beogradu, pred sam početak Evropskog prvenstva u fudbalu, gde Gudelj brani boje Srbije, medeni mesec će morati da pričeka. Ipak, kako je pisao Blic, mladenci planiraju odlazak na egzotičnu destinaciju koju će iskeširati tašta Ceca.

Čim Nemanja bude imao pauzu i bude oslobeđen svakodnevnih treninga, bračni par će spakovati kofere. Šuška se da je Ceca spremila i poklone iznenađenja, te da je vrlo emotivna zbog udaje naslednice koja će živeti u Španiji.

Komentari (0)

Loading