Celebrity News

Mislila sam da će Veljko da me ostavi jer ne mogu da imam decu: Seka Aleksić 7 godina vodila borbu za potomstvo

Seka Aleksić o borbi za potomstvo

Mislila sam da će Veljko da me ostavi jer ne mogu da imam decu: Seka Aleksić 7 godina vodila borbu za potomstvo

M.A.Ata Images

Seka Aleksić već punih 14 godina sa suprugom Veljkom Piljikićem živi pravu bajku, a veliku ljubav krunisali su naslednicima Jakovom i Jovanom, sa kojima žive u raskošnoj vili u Staroj Pazovi.

Pročitajte: Primetila sam da se nešto dešava sa njim - Seka otkrila preljubu - Čekala sam da vidim crno na belo

Na potomstvo je par čekao sedam godina.

– Prvi put mi je bilo jako teško kada nije uspela vantelesna oplodnja zato što sam pre toga imala dva medicinska zahvata kada su mi odstranjeni jajovodi.

Evo sad za žene koje to ne znaju, ja sam imala vanmateričnu trudnoću na jajovodima kada je meni doktor rekao da moramo da odstranimo jajovode jer će uvek biti problem.

Medicinski je dakle, ali, da nakon toga mogu ostati trudna jedino vantelesnom oplodnjom i ako to Bog kaže i bez vantelesne oplodnje. Kod Boga je sve moguće. Meni je bilo jako teško kada mi je to rekao lekar, smatrala sam da meni nešto fali ako ja ne mogu da ostanem prirodno trudna i kako ću ja to sada saopštiti svom emotivnom partneru. Ništa, operisala sam se i nakon toga sam upoznala i Veljka – priča Seka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Prvi put kada se desila neuspešna vantelesna oplodnja bilo joj je, kaže, najteže. Imala ih je tri, “ treća je uspela“.

– Mislila sam da će mene suprug da ostavi jer ja ne mogu da imam decu, to je bilo u mojoj glavi tada. On je generalno po prirodi takav i dan-danas je jako smiren, a kada je čovek jako smiren, vi onda ne znate šta on misli, vi mislite ko zna šta ovaj misli dok ga ne upoznate malo bolje – rekla je Seka u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

On je bio najveća podrška i kada sam plakala, on je bio taj koji me je najviše tešio. E sad da li je on to zbog mene tako reagovao, njemu je to bilo: „Ma daj, molim te, šta sad, idemo dalje, sledeća, kad može sledeća, za koliko dana, odmah radimo sledeću“– rekla je Seka.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading