
Bolest vidljiva i na fotografijama: Zlata Numanagić se prepolovila, više nije ista žena
14/08/2025
1h
Bolest Zlate Numanagić drastično je promenila njen izgled
Autor: Andrea Netović | 07/07/2024
ac3isb4ck/instagram
Svaki recept Anastasije Ražnatović veoma je jednostavan za pripremu.
Nema pevačica mnogo vremena, niti nerava za višečasovno stajanje pokraj šporeta, stoga sve što su je baka i tetka Lidija Ocokoljić naučile, a da se priprema za par minuta, zna napamet.
Dobro je poznato da Tasina majka, estradna diva Ceca Ražnatović ne voli kuhinju.
Približava joj se tek kada je vreme ručka i tada voli da pojede biftek i tome slično.
Instagram
Njena mezimica potpuno je drugačiji tip, što je sigurno privuklo njenog supruga, fudbalera Nemanju Gudelja.
Nema sumnje da je recept Anastasije Ražnatović za pitu s mesom jednako obradovao sportistu, kao i njegove roditelje, koji navodno u početku nisu bili za njihovu vezu.
Tasina pita s mesom ukusna je prste da poližete, a u produžetku je recept.
Sastojci:
– 400 do 500 g mlevenog mesa
– jedan crni luk
Instagram
– peršun
– 2-3 jaja
– malo kisele vode
– pakovanje gotovih kora
Priprema:
Luk iseckajte, pa propržite i dodajte mleveno meso. Posolite i pobiberite i na kraju dodajte iseckani peršun.
Tepsiju premažite uljem, pa stavite prvu koru i opet je malo poprskajte uljem ili istopljenim puterom.
Instagram
Poređajte tako četiri do pet kora, pa sipajte pola smese, zatim još nekoliko kora i ostatak smese.
Zatvorite sa dve kore, a svaku poprskajte sa malo ulja ili putera. Jaja dobro umutite, dodajte malo kisele vode, pa sipajte preko pite. Pecite je na 230 stepeni oko pola sata.
Bolest vidljiva i na fotografijama: Zlata Numanagić se prepolovila, više nije ista žena
14/08/2025
1h
Bolest Zlate Numanagić drastično je promenila njen izgled
Vanja Grbić ne krije veliki ponos zbog ćerke Une: Amerika joj već aplaudira FOTO
14/08/2025
5h
Ćerka Vanje Grbića njegov je najveći trofej
Danas je počeo Gospojinski post: Ove tri stvari nikako nemojte da radite
14/08/2025
6h
Šta nikako ne bi trebalo da radite tokom Gospojinskog posta
Komentari (0)