Celebrity News

Sale Tropiko više ne krije: Novu devojku sam upoznao mnogo pre braka sa Jovanom

Sale Tropiko o novoj devojci

Sale Tropiko više ne krije: Novu devojku sam upoznao mnogo pre braka sa Jovanom

Antonio Ahel/ATAImages

Sale Tropiko, frontmen “Tropiko benda”, i pevačica Jovana Pajić čitavu deceniju važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Stoga je vest o razvodu, koja je stigla krajem 2021. godine, sve iznenadila.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Nakon toga, oboje su se povukli iz javnosti. Jovana je nedavno, gostujući kod Goce Tržan, na temu novih emotivnih veza iskreno priznala:

- Nisam sebi postavila nikakve ultimatume. Otvorena sam za život, pevam, radim. Ipak, prošlo je malo vremena, dve godine. Subjektivni osećaj mi je tri meseca. Verovatno ću, kada se životno stabilizujem, biti otvorenija.

Pročitajte: Sale ima novu devojku, a Jovana… Pevačica objavom podigla prašinu (FOTO)

Na radost publike, Jovana je snimila novu pesmu i najavila povratak na scenu. U međuvremenu vreme provodi sa ćerkama i prijateljima, ponajviše sa Marijom Šerifović.

Zajedno su putovale u Ameriku, odakle se Jovana Pajić vratila puna utisaka.

- Deca uživaju jer su na raspustu, bili smo u Budvi, a išla sam i kod Marije Šerifović u Los Anđeles. Prijalo je, ali je bilo kratko. Oduševila sam se ljubaznošću ljudi, ali tamo ne bih mogla da živim.

Antonio Anhel / Ata images

 

Za razliku od Jovane, Sale Tropiko ponovo je našao sreću na emotivnom planu. Njegova izabranica nije iz javnog života, a pevač ne želi da otkrije njen identitet.

- Moju prethodnu vezu ste imali na kašičici, pa sada ne bih puno pričao. Između ostalog, i zbog moje dece, da ih zaštitim od toga - poručio je u jednom intervjuu.

Pročitajte: To što se dešava između njih dve… Sale Tropiko konačno progovorio o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović, svi su u šoku

Ipak, gostujući na Hype televiziji, Sale Tropiko je otkrio zanimljiv detalj. Naime, na pitanje da li je devojku upoznao dok je još nosio burmu, kratko je odgovorio:

- Nisam, upoznao sam je mnogo pre braka sa Jovanom.

 

Komentari (0)

Loading