Celebrity News

To što se dešava između njih dve… Sale Tropiko konačno progovorio o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović, svi su u šoku

Progovorio Sale Tropiko o svojoj bivšoj supuzi i Mariji

To što se dešava između njih dve… Sale Tropiko konačno progovorio o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović, svi su u šoku

Kada je prošle godine pevačica Marija Šerifović dovedena u vezu sa razvodom Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića, frontmena Topiko benda, ni slutila nije da će spekulacije o odnosu dve pevačice nakon zajedničke posete Veroni postati još glasnije.Fotografije sa putovanja ponovo su u fokus stavile njihov blizak odnos, a sada je progovorio Sale Tropiko koji se osvrnuo na ovu vemo osetljivu temu.

- Nemam komentar na tu glupost. Jovana i ja smo u kontaktu, ali nema poente da se o ovome priča jer je to neistina. Ne potresem se kad čujem tako nešto jer je to nepotrebno - istakao je Sale i dodao da je trenutno fokusiran na karijeru.

Pročitajte: Našu ljubav NEĆE POBEDITI - Marija Šerifović sve PRIZNALA nakon što je uslikana sa Jovanom Pajić u gradu večne ljubavi (FOTO)

Instagram

 
 

Da imaju nešto više od prijateljstva Marija Šerifović i Jovana Pajić oštro su demantovale nedavno, prilično izrevoltirane.

- Pišem, pa brišem, pa kažem boli me uvo pa me malo i ne boli. Nikad nisam ništa demantovala. Nemam ni ovde šta, osim ovih insinuacija i malicioznog naslova. Nikad nikome nije palo na pamet da nas stavlja u ovaj kontekst više od jednu deceniju, a valjda kad se razvedeš, onda si ničiji, pa svako može da se češe i lepi etikete kako mu dune. Šta sam sve čula o sebi za ovih godinu dana, ovo mu dođe limunada. Nismo u vezi, ali priznajem, bila bi to ludilo senzacija! Predlažem da me pozoveš na dejt konačno ili da prestanemo da se družimo! Šta misliš? - duhovito je odreagovala Jovana, a zatim je usledila i Marijina reakcija: 

Pročitajte: Marija Šerifović i Jovana Pajić uslikane u gradu večne ljubavi, pevačica više ne želi da ćuti - Priznajem!

Instagram

 

- Danima se pišu najrazličitije gadosti, laži i klevete, bez ikakve provere i argumenata. Time se nanosi velika šteta nama koji smo omiljene mete ovakvih tekstova, ali i našim porodicama i prijateljima. Briga za to čovekolike medijske ajkule, željne naše krvi i što većeg broja čitalaca po bilo koju cenu. U toj papirnoj gladijatorskoj areni izgleda je sve dozvoljeno. Tu nema nikakvog fer-pleja i ljudskosti - poručila je Marija i stala na put neistinitim novinskim natpisima.

Komentari (0)

Loading