Celebrity News

Zar pred svima: Fotografija zabeležila Srđanovo ponašanje prema Dijani, njoj uopšte nije svejedno

Dijana i Srđan Đoković se ovako ponašaju kad ih niko ne gleda

Zar pred svima: Fotografija zabeležila Srđanovo ponašanje prema Dijani, njoj uopšte nije svejedno

Ata Images

Dijana i Srđan Đoković u skladnom su braku duže od 35 godina. Njihova romansa brzo je prerasla u ozbiljnu vezu, a Dijana je ubrzo ostala trudna.

Njihov životni put obeležili su uzajamna borba, trud i rad, kao i ljubav i posvećenost trojici naslednika. Ipak, iako u javnosti jedno o drugom često govore lepo, trude se da svoj odnos sačuvaju u svoja četiri zida.

Pročitajte: OVO je žena kojoj je Srđan Đoković napravio dete pre braka sa Dijanom! Vreme je da i javnost sazna veliku porodičnu tajnu (FOTO)

S druge strane, svojevremeno su paparaci uhvatili trenutak njihove intime na aerodromu, dok su Dijana i Srđan Đoković mislili da ih niko ne gleda.

Osim što je džentlmenski nosio njene kofere, Srđan je u jednom trenutku strastveno poljubio suprugu, što je čak i nju iznenadilo, jer su takvi trenuci rezervisani za vreme koje provode daleko od radoznalih pogleda.

Star

 

Ipak, ovakvi trenuci govore da su Srđan i Dijana i posle 35 godina uspeli da sačuvaju ljubav i poštovanje i da su danas, kada su deca odrasla i otpočela svoj život, jedno drugom najvažniji.

Komentari (0)

Loading