Celebrity News

OVO je žena kojoj je Srđan Đoković napravio dete pre braka sa Dijanom! Vreme je da i javnost sazna veliku porodičnu tajnu (FOTO)

Supruga Srđana Đokovića otkrila neobičnu priču

OVO je žena kojoj je Srđan Đoković napravio dete pre braka sa Dijanom! Vreme je da i javnost sazna veliku porodičnu tajnu (FOTO)

Julian Finney/Getty Images

Skladni brak Srđana i Dijane Đoković traje već 35 godina, a jedan detalj sa počekta njihovog zabavljanja javnosti je bio nepoznat. Tu činjenicu, otkrila je supruga Srđana Đokovića tokom gostovanja u emisiji "Dok Anđeli spavaju", autorke Marine Rajević Savić, i sve iznenadila pričom.

Pročitajte: Posle tolike sreće i trijumfa velika TUGA! SLOMLJENA Dijana Đoković se oglasila - Šta je doživeo moj sin Nole...

- Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog s kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše - nedugo zatim Dijana je postala supruga Srđana Đokovića, kome je podarila tri sina, Novaka, Marka i Đorđa.

 

printscreen

 

 

Otkrila je i da je suprug često podseća na taj period šaljivim pitanjima:

- Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. S vremena na vreme voli da se igra i da me pita: 'Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?'. Na to mu odgovorim s osmehom: 'Ko kaže da bi bio Novak'. Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio - kaže Dijana.

 

Komentari (1)

Loading
SNIPER

04:19 17.09.2023

Lepi kao mladenci a i ostali u zrelijimg odinama. Neka im Bog podari zdravlje i srecu i duboku starost.