Celebrity News

Lekarski nalazi otkrili kakvog je zdravlja Jelena Karleuša nakon bolne odluke o razvodu

Zdravlje Jelene Karleuše tema je današnjih tabloida

Lekarski nalazi otkrili kakvog je zdravlja Jelena Karleuša nakon bolne odluke o razvodu

F.S.,Antonio Ahel/ATAImages

Zdravlje Jelene Karleuše nekoliko puta tokom dugogodišnje karijere bilo je pod znakom pitanja.

Budući da je Dušku ona želela da rodi još dece, nakon dolaska na svet mlađe ćerke Nike, borila se za potomstvo, što je u velikoj meri uticalo na njeno opšte stanje.

Pročitajte: Duško Tošić dotukao Jelenu - Pogledajte gde je i sa kim sinoć bio u Beogradu (FOTO)

Pričala je pop zvezda svojevremeno da je imala nekoliko pobačaja, a budući da je tih godina mediji nisu mazili borila se na dva fronta.

Iz svega ona je uspela da izađe još jača, uz podršku uskoro bivšeg muža i pokojne majke Divne Karleuše, čija ju je smrt dovela u gotovo sličnu situaciju u kojoj se prethodno našla.

Žalila je Karleuša tiho i dugo, još uvek je sve boli na pomen majke, borca i najvećeg oslonca, ali kako je više razloga da se raduje okrenula se tome.

Atina i Nika njeno su najveće bogatstvo i razlog za osmeh, čak i u trenucima kada joj na vrata zakuca sudijski činovnik i donese papir o podnošenju zahteva za razvod braka.

Instagram

 

Pored svojih naslednica, kroz trnje Jelena ponosno prolazi zahvaljujući najboljem prijatelju i saradniku Zoranu Birtaševiću, tetki, braći po ocu, pa i samom ocu koji je uvek prisutan na njenim slavljima, pa tako i u tugama.

Jelena ne krije da je osmeh na njenom licu prisutan i zahvaljujući životinjama koje je udomila. Tu su psi Alfa i Omega, a u to ime i protiv onih koji konzumiraju namirnice životinjskog porekla apelovala  je:

- Ne jedem biće koje plače, koje se plaši i drhti od straha, koje ne želi da umre i koje je tužno. Ne jedem biće koje zna da voli, koje trči za mamom, koje se raduje, koje skače od sreće i zahvalnosti kad mu daš malo hrane.

- Ne jedem biće koje se mazi, koje zatvori oči i uživa kad se češka.

- Ne jedem njegov leš jer mogu da zamislim kako mu je čovek prišao sa nožem, sekirom, maljem... i kako ga je krvnički ubio za naš ručak.

- Mene takav obrok smrti, užasa, straha, nemoći ne može da nahrani. Može samo da mi presedne, da me zgadi i da me zaboli želudac šta sam uradila i u čemu sam učestvovala.

Miloš Miletić

 

- Bar sada, u 21. veku, svako može da bira zamenu za ubijanje. Neka danas bude dan kada ćete reći JA VIŠE BIĆE KOJE SE MAZI, POKAZUJE LJUBAV, SREĆU I TUGU - NE JEDEM.

- Jer ovaj svet svako od nas MOŽE DA PROMENI. Izgovor AKO PRESTANEM JA NEĆE DRUGI postaće smešan jer nije valjda da radimo isto što i svi. Lepo vam je govorila majka, ako neko drugi skoči kroz prozor, NEĆETE VALJDA I VI.

- Verujte mi, onog momenta kad prestanete da jedete leševe, gledaćete druge koji to rade sa prezirom i gađenjem jer nemaju srca, nemaju svesti i milosti.

Pročitajte: Mesecima se nagađalo, a sad se Karleuša oglasila - Ovo su detalji sukoba sa Milicom Pavlović

- O tome koliko je meso loše za vaše zdravije i da ne govorim, ako jedan tanjir pasulja ima više proteina od parčeta noge prestravljenog teleta... To vam govori ovaj vegetarijanac koji ima gvožđe 28 i puca od zdravlja, 5M crvenih krvnih zrnaca i koji 100% i se*e vitamin C - zaključila je pop zvezda, čime se ponadala da će makar malo uticati na javnost po pitanju namirnica životinjskog porekla.

Instagram

 

Činjenično je stanje da je zdravlje Jelene Karleuše otkako ne konzumira meso odlično, takođe je evidentno da ona izgleda bolje nego ikada.

 

Komentari (0)

Loading